Am avut si 8 martie

By | March 8, 2011

E cam complicata ziua asta, mereu am fost pus in dificultate. La noi este ziua femeii … si atunci se pune intrebarea: “cand o fata a devenit femeie?”. Fiecare are considerente diferite in problema de fata. Unele fete se pot supara ca n-au primit o floare, altele ridica o spranceana daca o primesc. In alte tari titulatura de “Mother’s Day” mai elimina un pic din confuzii. Eu sunt de parere ca o floare n-ar trebui sa creeze alt sentiment in afara de bucurie. Problema e ca anul asta am stat cam prost la capitolul asta. Asa ca mi-am propus macar sa-mi fac temele si sa elucidez marele mister: Cum daruiesti o floare ?! In sus, in jos, la stanga, la dreapta ?!

Si a fost de munca, google m-a ajutat cu o singura informatie relevanta, din fericire si cea de care aveam nevoie:

Pentru domni:

Florile se ofera cu capetele spre gazda. – Sa gasesc si semnificatia pentru care se ofera asa a fost deja prea mult, n-am avut succes.

Pentru doamne:

Florile nu se refuza in nicio situatie. Gestul de a arunca direct la cos un buchet de flori de la un admirator indezirabil este unul mitocanesc. Florile n-au nicio vina! – Desi nu stiu cine ar face asta.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Am avut si 8 martie

  1. gabriela

    Eu am o crunta alergie la flori , cum ar trebui sa reactionez?? cu toate k le’am acceptat cu placere de fiecare data si am rezistat cu greu pana acasa valurile de lacrimi si i le’am daruit mamei… cu precizarea “pe balcon cu ele”

    Reply
  2. ReVoLuTiOn Post author

    eem, despre asa ceva nu scria in manual 🙂 . poti sa spui persoanei care ti le-a daruit ca te-a emotionat pana la lacrimi …

    Reply

Spune-ți și tu părerea: