Am comandat burgeri de la burgerz.ro

By | October 7, 2017

În ultimul timp am comandat destul de des mâncare acasă, şi m-am gândit să mai scriu despre restaurantele care livrează ok. Unul dintre ele este burgerz.ro, de unde am comandat recent. Pe site au în total 15 tipuri de burgeri (unii cu reţete destul de interesante), coaste, două salate şi trei deserturi.

Noi am comandat un Onion Hero (30 lei) şi un Casablanca (29 lei). În preţ sunt incluse şi două porţii foarte mari de cartofi prăjiţi. Timpul de livrare pe care mi l-au dat vineri seară (la ora 07:50) pentru cartierul Aviaţiei a fost de 70 de minute, însă au sosit în aproximativ 30 de minute, deci nota 10 aici. Burgerii erau frumos ambalaţi şi etichetaţi:

Ce mi-a plăcut a fost că ambii burgeri arătau foarte bine când i-am scos din cutii. Erau bine închegaţi şi ingredientele sau sosurile nu erau curse prin cutie. I-am luat şi i-am pus pe o farfurie pentru poză:

Primul din poză este Onion Hero, cu carne de vită, cheddar, ceapă caramelizată, bacon, onion rings, maioneză cu usturoi. Al doilea este Casablanca, cu carne de vită, cheddar, schweitzer, bacon, roşii, ceapă roşie, salată verde, ketchup şi maioneză.

Ambii au avut chifteaua de carne foarte consistentă, iar chiflele erau prăjite şi pe interior. Ca gust, mi-a plăcut mai mult Casablanca, la Onion Hero mi s-a părut că i-ar mai fi trebuit o legumă, că prea erau multe chestii prăjite în el. În ultima poză este jumătate din porţia foarte mare de cartofi. Au fost foarte buni, crocanţi pe exterior şi pufoşi în interior.

În meniu mai găsiţi şi burgeri cu ciuperci sote (The Geek), cu brânză feta şi măsline (Apollo), cu chipsuri, cheddar şi jalapenos (Guererro), cu rucola şi sos pesto (Scappino), cu gorgonzola şi ceapă murată (Il Maestro), cu brie şi salsa de trufe (Le Burger), cu halloumi, vinete şi hummus (Thales), cu guacamole şi sos tartar (The Skipper), cu carne de curcan (The Farmer), cu carne de porc (Greuceanu) sau cu tofu (Pythagoras).

Impresia generală pe care mi-a lăsat-o burgerz.ro este că sunt atenţi la detalii şi că se străduiesc ca burgerii să iasă bine. Eu îi recomand. După cum vedeţi, în meniul lor sunt mulţi burgeri care merită încercaţi, deci vom fi ocupaţi o perioadă 🙂

 

Dacă ţi-a plăcut articolul şi vrei să afli mai multe, apasă aici.

  ceasuri election

Ce părere ai?