Am comandat burgeri de la burgerz.ro

By | October 7, 2017

În ultimul timp am comandat destul de des mâncare acasă, și m-am gândit să mai scriu despre restaurantele care livrează ok. Unul dintre ele este burgerz.ro, de unde am comandat recent. Pe site au în total 15 tipuri de burgeri (unii cu rețete destul de interesante), coaste, două salate și trei deserturi.

Noi am comandat un Onion Hero (30 lei) și un Casablanca (29 lei). În preț sunt incluse și două porții foarte mari de cartofi prăjiți. Timpul de livrare pe care mi l-au dat vineri seară (la ora 07:50) pentru cartierul Aviației a fost de 70 de minute, însă au sosit în aproximativ 30 de minute, deci nota 10 aici. Burgerii erau frumos ambalați și etichetați:

Ce mi-a plăcut a fost că ambii burgeri arătau foarte bine când i-am scos din cutii. Erau bine închegați și ingredientele sau sosurile nu erau curse prin cutie. I-am luat și i-am pus pe o farfurie pentru poză:

Primul din poză este Onion Hero, cu carne de vită, cheddar, ceapă caramelizată, bacon, onion rings, maioneză cu usturoi. Al doilea este Casablanca, cu carne de vită, cheddar, schweitzer, bacon, roșii, ceapă roșie, salată verde, ketchup și maioneză.

Ambii au avut chifteaua de carne foarte consistentă, iar chiflele erau prăjite și pe interior. Ca gust, mi-a plăcut mai mult Casablanca, la Onion Hero mi s-a părut că i-ar mai fi trebuit o legumă, că prea erau multe chestii prăjite în el. În ultima poză este jumătate din porția foarte mare de cartofi. Au fost foarte buni, crocanți pe exterior și pufoși în interior.

În meniu mai găsiți și burgeri cu ciuperci sote (The Geek), cu brânză feta și măsline (Apollo), cu chipsuri, cheddar și jalapenos (Guererro), cu rucola și sos pesto (Scappino), cu gorgonzola și ceapă murată (Il Maestro), cu brie și salsa de trufe (Le Burger), cu halloumi, vinete și hummus (Thales), cu guacamole și sos tartar (The Skipper), cu carne de curcan (The Farmer), cu carne de porc (Greuceanu) sau cu tofu (Pythagoras).

Impresia generală pe care mi-a lăsat-o burgerz.ro este că sunt atenți la detalii și că se străduiesc ca burgerii să iasă bine. Eu îi recomand. După cum vedeți, în meniul lor sunt mulți burgeri care merită încercați, deci vom fi ocupați o perioadă 🙂

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: