Am dat comandă cu livrare în două ore de la eMAG

By | July 21, 2017

Nu doar că am dat comandă cu livrare în două ore de la eMAG, dar ca să facem lucrurile un pic mai interesante, am comandat la oră de vârf. Şi pe lângă asta, produsul avea și o greșeală în specificații. Practic, am comandat un produs care avea poza unui alt produs.

La început adăugasem două produse în coș, iar sistemul nu mă lăsa să selectez “livrare în două ore”. Doar unul dintre ele era cu problemă, așa că după ce l-am scos, s-a activat opțiunea.

Pentru o livrare în București, Aviației, cam așa arată timpii:

07:17 – Comandă plasată – Estimare de livrare la ora 09:20;
07:59 – Produsul a fost predat curierului;
09:04 – Curierul ne sună să ne spună că ajunge în 40 de minute;
09:54 – Coletul era la mine.
L-a livrat o mașină SameDay Courier, în care era doar pachetul meu. Curierul s-a albit un pic la față când i-am zis că vreau să verific coletul pentru că pe site era o greșeală. Din fericire, era produsul care ne trebuia, așa că efectiv l-am văzut cum a răsuflat ușurat după ce m-am convins că este ok.
În concluzie, livrarea pentru mine nu s-a făcut în două ore, ci în două ore și 37 de minute. Dar eu mă declar mulțumit, având în vedere traficul din București, și faptul că cel mai probabil coletul a trebuit să traverseze orașul, din depozit-ul de pe A1 și până în Aviației. Mă simt oarecum recunoscător că trăim în era în care poți avea ceva la ușă în două ore (și ceva), doar prin apăsarea unui buton.
Aș zice că dacă nu se face în orele de vârf, comanda are șanse foarte mari să ajungă la timp. Așa că dacă aveți dubii în privința serviciului, vă pot spune că funcționează.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Am dat comandă cu livrare în două ore de la eMAG

  1. Catinca

    Hmm, am comandat si eu acum 2-3 sapt de la emag, tot cu livrare in 2h. Am plasat comanda la ora 11. La 14:05 m-a sunat curierul sa ma intrebe cam in ce zona e adresa si mi-a spus ca vine in 40 min. A ajuns aprox la ora 14:40. Asa ca….3h40min in cazul meu. 11-15 nu mi se pare chiar o perioada de varf.
    Nu am urmarit timpii pas cu pas, ca si tine, e adevarat, insa exceptand vreo situatie cu adevarat de urgenta, nu ma simt tentata sa mai apelez la acest serviciu. Pentru cat costa, nu ar trebui sa dureze aproape dublu timpul promis.

    Reply
  2. un muc

    Între timp emag mi-au trimis o mașină de spălat defectă. Toate au fost pe dos:
    – comanda a ajuns cu 2 zile întârziere
    – mașina nu a funcționat
    – celor de la depanero le-a luat o săptămână să trimită pe cineva
    – aparent cineva a trântit mașina și s-spart pompa de evacuare (bănuiesc ca cei de la firma de curierat – sameday adică)
    – piesa a ajuns după încă o săptămână

    Colac peste pupăză nu mi-au acceptat review-ul pe site. Cică era neconform 🙂

    Reply

Spune-ți și tu părerea: