Am exploatat un pic aplicația celor de la KFC – Bite To Win

By | June 7, 2013

Dacă treceți pe la KFC zilele astea veți vedea că au în meniu un produs nou care se numește “Fillet Bites”. Pe fiecare tavă este o hârtie care vă îndeamnă să descărcați aplicația “Bite To Win” din App Store sau din Google Play și să scanați câte un “fillet”. Primești câte un punct pentru fiecare formă recunoscută de aplicație. Apoi punctele le poți transforma în produse KFC sau într-un iPad 4 în urma unei tombole.

Bineînțeles că pe mine m-a interesat în primul rând cum funcționează aplicația. M-am jucat astăzi cu ea și am reușit să strâng câteva puncte. Tot nu pot să-mi dau seama dacă aplicația chiar recunoaște forme sau pur și simplu îți acordă câte un punct după un anumit număr de încercări.

Am citit că unii s-au apucat să taie șnițelul și să se joace cu el prin farfurie. Eu am fost un pic mai leneș, am rezolvat cu Google Image Search. Oricum, folosiți cu măsură metoda mea. Să spunem că e acceptabil să faci așa dacă mori de sete și îți mai trebuie doar un punct pentru o cola la 0.33L. Nu vă nesimțiți, sunt sigur că cei de la KFC pot introduce “protecții” suplimentare dacă vor.

2013-06-07 15.45.29 2013-06-07 19.34.16 2013-06-07 20.26.14

Am pornit de la imaginea asta. De curiozitate, scanați-o și spuneți-mi și mie ce se întâmplă:

kfc

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: