Am găsit motivul pentru care merită să mergi în Predeal

By | March 3, 2014

Ca orice stațiune de pe Valea Prahovei, Predealul oferă foarte puține celor neinițiați în arta sporturilor de iarnă.  Sunt uimit că încă nu s-a gândit nimeni că ar merge bine un parc în stilul Aventura, o piscină, un parc de distracții, o zonă de tras cu arcul, paintball, airsoft, tir sportiv, orice! Parcă în Sinaia sau Bușteni tot mai ai ceva de vizitat: un castel, o cascadă. Dar în Predeal ce faci dacă nu știi să schiezi?

Am tras o tură în week-end și de schiat nici nu se punea problema. Dar am găsit adevăratul motiv pentru care trebuie să vin în Predeal mai des. Coastele de la Restaurantul Dragului. Costă 39 de lei o porție inuman de mare și nemaipomenit de bună.

Sunt peste coastele de la Costelaria din București și ca gust și ca mărime. Şi sunt aproape la egalitate cu cele mai bune coaste pe care le-am mâncat vreodată, la Vips, în Madrid.

Restaurantul este chiar lângă faimosul Petrom. De acum încolo, de fiecare dată când voi avea drum spre Sinaia, Bușteni, Brașov, Timișoara, Pitești, Constanța voi trece și pe la Dragului pentru niște coaste.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: