Am încercat un punct de livrare eMAG Poșta Română

By | May 6, 2016

Acum două săptămâni v-am anunțat că eMAG a deschis 12 puncte noi de livrare în parteneriat cu Poșta Română, în interiorul câtorva oficii poștale. Cel de pe Nicolae Caramfil se află la mai puțin de 500 de metri de blocul nostru și am găsit rapid un motiv să-l testăm.

emag posta

Ca să fiu sincer, la început am privit cu scepticism această modalitate de livrare. eMAG, un magazin online cu care empatizez, se asociază cu Poșta Română, în antiteză cu tot ceea ce înseamnă rapiditate, seriozitate și simplitate. Cumva parcă Poșta Română se bate cap în cap cu toate valorile eMAG.

Cu toate acestea, ridicarea produsului a decurs foarte bine. Oficiul Poștal a căpătat deja o mare firmă luminoasă de la eMAG, deci e ușor de găsit. La fel și la interior, ghișeul eMAG este marcat corespunzător. Am ajuns pe la ora 7 pm și nu era nimeni altcineva la coadă. Cea mai mare temere a mea era că vor fi alte persoane la coadă, dar la ghișeul eMAG nu se fac și alte operațiuni specifice oficiului poștal. Doar ridicări de produse.livrare emag posta

Persoana din spatele ghișeului a găsit repede coletul, a completat ceva în computer, ne-a pus să semnăm într-un catastif și gata, în sub 5 minute am terminat cu totul.

În concluzie, sunt foarte mulțumit de noua metodă de livrare. Pentru mine asta înseamnă că pot comanda orice, chiar și un pix, fără să plătesc cost de livrare. Tot ce trebuie să fac este să cobor din bloc și să merg 500 de metri. Dacă aș avea certitudinea că merge la fel de bine de fiecare dată, aș prefera această variantă în locul curierului.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

8 comentarii la “Am încercat un punct de livrare eMAG Poșta Română

  1. Catutzi

    As zice ca ai avut noroc…daca erau alte persoane la rand la celelalte casierii? La posta din aviatiei sunt doar 2 casiere/postarite pentru lucrul cu publicul…
    Eu am incercat ieri la OP63- Ghiseul2, si am stat la rand la oricare din cele 2 casiere care sunt in acel oficiu…

    Reply
    1. Revo Post author

      Când au fost noi mai erau două poștărițe pe lângă. Cea de la eMAG chiar nu era la ghișeu, au chemat-o și a venit din spate. O să mai arunc un ochi când trec pe acolo.

  2. George

    Si cand idioata de la Posta iti cere sa deschizi coletul in prezenta ei si tie nu-ti convine, dar ea insista din cauza specificarii pe eticheta de expediere “deschidere colet la livrare” ce e de facut? Mare greseala din partea eMAG sa se asocieze cu un colos cu apucaturi comuniste si in ziua de azi, Posta.

    Reply
    1. Maria

      Ați putea fi mai specific? La ce Oficiu poștal ați întâmpinat aceasta situație?

    1. Revo Post author

      Teoretic da. Ultima dată când am fost ziceau că nu le merge POS-ul 😀

Spune-ți și tu părerea: