Am mâncat Burgerul Autentic de la McDonald’s

By | February 28, 2015

McDonald’s a lansat alaltăieri un hamburger făcut după prima rețetă de hamburgeri cu care a pornit la drum în 1955 lanțul de restaurante. Nu am fost la evenimentul de lansare dar l-am gustat ieri de curiozitate și mi s-a părut interesant.

burgerul_autentic1955 (1)

Cel mai interesant lucru este că respectiva chiftea este în întregime din carne de vită. Și nu orice carne de vită, citez: carne din Italia (din sfert anterior și flanc), preparată pe plită, fără adaos de grăsime. Asta îi justifică oarecum și prețul de 18.8 lei (cu tot cu meniu), deși dacă aș fi în AFI, la același preț l-aș alege pe cel de la Oro Toro, fără să stau pe gânduri.

burgerul_autentic1955 (2)

Chifteaua are o circumferință impresionantă, mai mare decât la Big Mac. Și am apreciat că sandwich-ul este învelit într-o hârtie, ca să-l împiedice să se dezmembreze. Conține chifteaua, roșii, ceapă caramelizată, bacon și mult sos.

burgerul_autentic1955 (3)

Gustul este bun, dar burgerul are cam mult sos. Aceeași problemă o aveam și cu McMici, dar aici este mai ok situația. Baconul nu prea s-a simțit din cauza sosului, nici ceapa caramelizată. Și este un pic cam dulce după standardele mele, mai ales când îl compari cu cartofii. Una peste alta, merge.

burgerul_autentic1955 (4)

Chiar discutam cu cineva zilele trecute și spuneam că Big Mac-ul mi se pare întotdeauna cea mai bună alegere de la Mc și că ajung să mă plictisesc de el. Nu am apucat să încerc Celebrity Beef dar mi se pare că merită să dai Big Mac-ul pe un burger autentic. Dacă mai trec pe la Mc până să fie scos din meniu (2 aprilie), îl voi alege pe acesta. Cu condiția să nu fiu în AFI.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: