Am mâncat găleata de KFC American bites. Mi-e foame în continuare

By | May 26, 2015

Am încercat New York garlic de la KFC ca să mă conving și eu cum este. Este recent intrată în meniu alături de Florida sweet & sour și California hot. Găletușa simplă costă 11.5 lei și meniul cu totul 18 lei. Le-am văzut eu la alții pe mese că-s mici, dar deh … curiozitatea asta.

kfc-american-bucket-3

 

Sunt 5 bucăți de pui nepicante, cu foarte mult sos. În cazul de față dressing-ul este mult mai apropriat de tzatziky-ul grecesc decât de New York. Nimic special, porția este atât de mică încât aș putea mânca trei găletușe la o masă. Iar prețul este mult prea mare. Pentru comparație, cu 16.90 am cumpărat un meniu Bucket for one (7 bucăți de pui) și le-am pus alături.

Dacă totuși aveți apetit de vrăbiuță și vreți o găletușă d-asta, cereți o furculiță, altfel nu le puteți mânca. Şi am mai observat că musculițele cam trag la sosul ăla, deci mai bine le mâncați în resturant, nu la terasă.

kfc-american-bucket-4

Alături de oferta cu 3 aripioare la 5 lei și Smart menu, Bucket for one mi se pare cea mai bună soluție pentru a mânca de la KFC. Păcat că nu sunt valabile tot timpul.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Am mâncat găleata de KFC American bites. Mi-e foame în continuare

  1. Gabriel Ursan

    Mi-ai făcut pofta cu articolul tău și tocmai ce mi-am luat si eu. E bunicel puiul cu sos de usturoi, dar, vorba ta, porție mică în raportul cu prețul. Așa că mi-am mai luat un meniu de 5 crispy ca să mă satur 🙂

    Reply
    1. Revo Post author

      Să-ți fie de bine. Mie și 5 crisy mi se pare scump. Tot cu bucket-ul rezolvi treaba 🙂

  2. Adrian

    Salivez pe aici! …dupa crispy-uri. Pui nepicant in sos…nu suna prea bine..macar au gust bun? 🙂

    Reply
    1. Revo Post author

      Au gust ok, dar parcă n-are farmec dacă nu este picant. Așa îmi pot face acasă.

Spune-ți și tu părerea: