Android: Imaginea zilnică NASA ca wallpaper pe homescreen-ul telefonului

By | October 4, 2017

V-am spus că mi-a plăcut foarte mult Travel Wallpaper, funcția de la Galaxy Note 3 care schimba la câteva ore wallpaperul de pe homescreen și lockscreen cu o imagine frumoasă de pe Trip Advisor. Apoi am găsit ceva similar și pe Huawei P9 și din nou mi-a plăcut. În locul producătorilor de telefoane cu Android, aș pune chestia asta pe orice dispozitiv, pentru că astfel nu te plictisești așa repede de el.

Sunt în continuare în căutarea unei aplicații care să facă acest lucru, dar până atunci, am găsit o automatizare interesantă. Am descărcat aplicația IFTTT (If This Than That) și am rulat de acolo un applet care schimbă wallpaper-ul cu imaginea NASA a zilei. Şi arată bine:

Applet-ul acesta pe care l-am găsit în IFTTT este o joacă de copii. În realitate, aplicația este mult mai complexă de atât. Prin ea se pot automatiza tot felul de funcții ale telefonului. De exemplu să oprească Bluetooth-ul când ajungi acasă, să îți posteze pozele de pe Instagram și într-un board pe Pinterest, să îți adauge în Deezer melodiile cărora le dai like pe YouTube șamd.

Tot cu IFTTT, cei pasionați de astronomie pot primi o notificare de fiecare dată când trece ISS pe deasupra casei lor. Dar vă avertizez că am încercat-o, și ISS trece destul de des pe deasupra noastră, deci vor fi multe notificări 🙂

În concluzie, când aveți mai mult timp liber, jucați-vă cu IFTTT, e interesantă aplicația.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: