ASUS RoG continuă să crească prin evenimentele Join The Republic. Vor sponsoriza o echipă de CS:GO

By | December 13, 2016

Divizia RoG (Republic Of Gamers) de la ASUS a turat serios motoarele în 2016. Au organizat numeroase LAN Party-ul în acest an, iar printre recorduri se numără: cel mai lung turneu de gaming offline (cel din AFI Cotroceni, care a durat 17 zile) și cel mai mare turneu național, în 7 orașe (București, Iași, Brașov, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța și Reșița).

asus-rog-parklake-11

Chiar și acum, în magazinul Media Galaxy din ParkLake se desfășoară un turneu de CS:GO și Heathstone care va dura până pe 18 decembrie. Sunt premii interesante acolo (aveți detalii aici), dar cel mai mult mă bucur de scopul final al acestor turnee. Câștigătorii din fiecare oraș vor juca între ei, iar echipa câștigătoare de CS:GO va fi sponsorizată de ASUS. Genul de chestie la care visam și noi când eram puști și jucam C.S. 1.6 toată ziua.

ASUS a investit mult în gamingul din România anul acesta, doar premiile au fost în valoare de 24.000 $. Chiar și așa, divizia merge din ce în ce mai bine de la an la an. ASUS spune că are peste 70% cotă de piață din desktop-urile și laptopurile de gaming vândute anul acesta (cu Core i7 full voltage și placă video din seria GTX). Vânzările de device-uri de gaming au crescut de 4.7 ori față de 2014.

Şi între noi fie vorba, am observat și eu că gamingul a luat un super avânt. Credeam că noi i-am trăit anii de glorie când eram mici, dar acum este la un alt nivel. Produsele de gaming se vând la foc automat și gama de dispozitive este din ce în ce mai variată. Nu mare mi-ar fi mirarea să văd mâine-poimâine tigăi și furculițe de gaming.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: