Ați fost vreodată la un meci de baschet?

By | October 5, 2015

Eu am fost, și vă pot spune că mi se pare mult mai spectaculos decât unul de fotbal. Bine, având în vedere situația actuală din fotbalul românesc, și o partidă de șah este mai explozivă. Dar eu am fost atunci când fotbalul era pe val, și tot mi s-a părut mai spectaculos. La baschet nu e ca pe stadion. Toată lumea e prietenă cu toată lumea și fanii se concentrează mai mult pe încurajat favoriții decât pe înjurat adversarii. E de venit cu familia la meciuri.

steaua-baschet

Unul dintre cele mai mișto evenimente sportive la care am fost vreodată a fost meciul din cupa Eurochallange dintre Steaua și Antwerp Giants. În ultimele 40 de secunde ai noștri au reușit să egaleze și să câștige la distanță de 5 puncte. A fost atunci prima victorie a Stelei în Europa în ultimii 15 ani. Nu vă puteți imagina cum a sărit arena în aer.

Acum Steaua CSM EximBank a primit un wild-card pentru a juca în Eurocup și are o grupă foarte grea. Primul meci pe teren propriu va fi pe 21 octombrie, la Sala Polivalentă, împotriva lui Trabzonspor, finalista Eurochallenge.

Propunerea mea este să mergem la meci. Așa că am un concurs pentru voi, împreună cu Steaua CSM EximBank. Dacă până pe 15 octombrie îmi lăsați în comentarii o poză cu adidașii cu care jucați baschet, vom face o tragere la sorți și unul dintre cititori va primi o invitație dublă la meciul de pe 21 octombrie.

Încep eu:

adidas-tipoff2

Adidas Tip Off 2. I-am văzut împreună cu Alice în outlet-ul din Băneasa și a fost dragoste la prima încălțare. Era în preajma zilei mele de naștere așa că mi i-a făcut ea cadou, să înlocuiesc vechii Adidas T-Mac 3, care erau luați de pe Eastbay fără să-i probez, și îmi făceau bătături la fiecare meci. Poza e făcută exact atunci, în pungă. Mi-a fost așa drag de ei de i-am ținut în vitrină vreo 3 luni 🙂

Acum e rândul vostru. Aștept o poză cu adidașii voștri și poate ne vedem la meci.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Ați fost vreodată la un meci de baschet?

  1. Marius

    Am fost de cateva ori pe vremea Asesoftului, pe cand Ionut era presedinte la noi in oras. E alta lume , alti spectatori. Nu se poate compara cu fotbalul.

    Reply
  2. Dan

    Si eu am fost la mai multe meciuri de baschet, cele mai multe dintre ele fiind chiar meciurile Stelei din sala Regimentului de Garda unde se crea si am observat in ultima vreme, din pacate doar de la televizor, ca se creeaza in continuare o atmosfera superba.

    Sper ca Steaua sa iasa cu fruntea sus din Eurocup si sunt sigur ca vor face o impresie buna si in campionatul Romaniei .

    Atasez si o poza cu ghetele mele chiar inainte de prima iesire la baschet pe terenurile din “Titanel”, ghete care la momentul de fata se cam cer retrase din activitate 🙂

    http://img.plici.ro/image/otn

    Reply
    1. Revo Post author

      Felicitări Alex, Bonce-urile tale ți-au adus o invitație dublă la meci. Ne vedem acolo! 🙂

Spune-ți și tu părerea: