Autentificare cu amprenta în aplicația ING Home Bank

By | January 31, 2017

ING a introdus autentificarea cu amprenta în aplicația ING Home Bank și m-am gândit să vă arăt cum se activează, pentru că mi se pare o funcție tare utilă.

După ce intrați în aplicația ING Home Bank, apăsați pe butonul de meniu, apoi “Setări Cont”, și aici găsiți “Autentificare cu amprentă”. Aplicația vă cere să introduceți parola și asta este tot.

La logare, apăsați pe butonul “Mă autentific cu amprentă” și apoi țineți degetul pe cititorul de amprentă. ING nu stochează amprentele, ci se folosește de amprentele pe care le-ați înregistrat în API-ul Google / iOS. Cu alte cuvinte, este același set de amprente pe care le folosiți pentru deblocarea telefonului.

Funcția de autentificare cu amprentă funcționează pe dispozitivele care sunt asociate cu contul tău ING. Adică acele dispozitive pe care le-ați mai folosit până acum ca să vă conectați la Home Bank.

Următorul pas ar fi să vă modificați username-ul. Dacă nu îl rețineți pe cel format din inițiale + cifre, pe care l-a furnizat banca, acum vă puteți alege ce username vreți voi. Doar să vă grăbiți, ca să îl prindeți disponibil.

P.S: Da, e o glumă acolo, pentru cei care ați sesizat-o 🙂

Sursă: Dan Pandrea

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

9 comentarii la “Autentificare cu amprenta în aplicația ING Home Bank

  1. mario

    Functioneaza pe toate telefoanele?
    La BCR de exemplu functioneaza doar pe Samsung si Iphone, restul … sa-si schimbe telefonul.

    Reply
    1. Revo Post author

      Sper să îl mai instaleze și alte persoane și să ne spună. Eu am Samsung, știu sigur că merge și pe iOS, mai departe nu mai știu 🙂

  2. Big T

    Samsung S6 – Aplicatia spune ca nu am cititor de amprenta. Blasfemie.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: