Black Friday la Fashion Days – ora la care începe, detalii și branduri noi

By | November 11, 2016

Am fost ieri să văd sediul Fashion Days, modul prin care produsele și modele sunt aranjate și fotografiate înainte de a ajunge pe site și să discutăm despre Black Friday. Am văzut inclusiv câteva dintre produsele care vor fi la reducere de Black Friday și le-am făcut și poze. Cu ocazia asta mi-ar fi plăcut să am un ochi format de fashionistă.

 

Când am intrat în sediul Swan Office Park, am văzut lumini, stative, cabine de machiaj, camere foto, blițuri și un urs de pluș, de-o parte și de alta a culoarului pe care mergeam. Am sperat să nimeresc în mijlocul unui shooting cu costume de baie, dar din păcate se pozau doar niște pantofi sport.

Produsele vin fie ca mostre de la furnizori, fie din depozitul de lângă București. În funcție de produse, se fotografiază sute de modele într-o zi. De exemplu o persoană poate fotografia zilnic 200 de pantofi sport, în timp ce cu bijuteriile și ceasurile se merge într-un ritm mai greu. După ce sunt fotografiile sunt gata, sunt trimise la post-procesare. Stau destul de bine la capitolul tehnic, așa că au început să facă poze și pentru alți clienți. Iată cât de rapid se întâmplă totul:

Black Friday 2016 la Fashion Days

Acum haideți să vorbim și despre subiectul fierbinte. La Fashion Days, Black Friday va fi pe 18 noiembrie ora 00:00, însă utilizatorii aplicației au acces la promoții cu 4 ore mai devreme, la ora 20.00. Toate produsele vor fi disponibile din start, promoțiile nu se vor lansa în valuri.

Anul acesta campania se desfășoară sub umbrela “Răsfață-te de Black Friday”, așa că livrarea și transportul vor fi gratuite. Fashion Days se așteaptă la un termen mediu de livrare de 7 zile, trafic de 20-30 ori mai mare pe site, vânzări duble și coș mediu de 80€.

Vor fi 700.000 de produse reduse, unele cu până la 90%. Practic, doar 10% din produsele de pe site nu vor fi reduse. Andrei Chirilă, CMO Fashion Days, a spus, printre altele, că 30% din produse vor fi vândute sub prețul achiziției în campania de Black Friday. Va fi o selecție specială de produse, cu prețuri începând de la 25 de lei. Iată și cum arată stocul:

black-friday-fashion-days-19

Produse și prețuri de pornire:

  • genți damă de la 55 Lei
  • ghete și pantofi casual pentru bărbați de la 145 Lei
  • haine copii de la 25 Lei
  • rochii de la 49 Lei
  • botine de sezon și pantofi pentru femei de la 79 Lei

Sunt și branduri în exclusivitate: Dolce Gabbana, Red Valentino, Prada, Stella McCartney, Burberry, Michael Kors, Coccinelle, Miu Miu.

black-friday-fashion-days-20

Eu am reușit să fac poze la câteva dintre produsele care intră în campanie. Așa că dacă le recunoașteți, adăugați-le în wishlist de pe acum:

În concluzie, fetelor, descărcați aplicația și salvați produsele la favorite. Joi la ora 20.00 facem întindere la degete. Eu o să-mi caut încă o pereche de pantofi. Şi poate niște cămăși. Şi niște blugi. Sau poate o geacă mai groasă și niște pantaloni de ski…

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: