Bloggers Lan Party 7 – Hai cu mine la un Mortal Kombat

By | April 16, 2015

Sâmbăta asta la Impact Hub, Toma organizează cea de-a șaptea ediție Bloggers Lan Party, începând cu ora 11. Vom juca Mortal Kombat X pe PS4 până când ne va crește biceps la degete.

Doar că aș avea nevoie de un cititor care să scoată Johnny Cage-ul din el și să mă însoțească. Așa că dacă vrei să te joci alături de noi, lasă mai jos un comentariu în care să spui care-i caracterul tău preferat din Mortal Kombat și ce replică i-ai atribui dacă ar fi român.

Chiar dacă voi alege cititorul prin tragere la sorți mâine seară, m-aș bucura să vă puneți mintea la contribuție și să deveniți creativi, poate ne mai descrețim frunțile un pic. Test your might, cum s-ar spune 🙂

Bloggers Lan Party 7 este un eveniment Eventur susținut de Digi Net, ManvehutBitdefender Antivirus, Logitech și Likeit, cu susținerea Impact Hub.

Bloggers Lan Party 7

 

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

11 comentarii la “Bloggers Lan Party 7 – Hai cu mine la un Mortal Kombat

  1. Adi Toma

    Am vazut cum a iesit ultimul BLP si mi-am zis ca trebuie sa merg la urmatorul. So, here I am.

    Reply
    1. revo Post author

      Drăguț, nici nu te-ai obosit să citești articolul. Doar ai dat paste la același comentariu pe care îl postezi pe toate blogurile.

    2. Adi Toma

      Poti sa imi stergi comentariul. Eu doar voiam sa vin la BLP. 😕

    1. revo Post author

      Ai fost pe-aproape dar Giorgiana și-a dorit mai mult Victoria. Cred că o să inventez un concurs special, doar pentru tine. Că dacă nu mă înșel, ai participat la toate de când am blogul 🙂

Spune-ți și tu părerea: