Cam așa arată iPhone 6

By | August 18, 2014

Judecând după numărul de leak-uri în care apare acest model de iPhone, mai mult ca siguranță că așa va arăta în final. De data asta mi s-a părut că Apple ar fi vrut în mod deliberat ca utilizatorii să știe cum arată telefonul înainte de lansarea din 9 septembrie.

apple-iphone-6-r3

Va fi mai rotunjit iar carcasa va fi tot cu acel aluminiu pe spate. În plus, au apărut niște linii din ceva ce pare a fi plastic. Deși s-ar putea să facă o treabă bună și să împiedice telefonul să mai alunece așa din mână, mie mi se par hidoase. Butonul de power a fost repoziționat pe latura telefonului datorită display-ului de 5.5″. Per total, telefonul arată foarte bine.

apple-iphone-6-r4

Pe parte frontală bănuiesc că ați aflat deja vestea că telefonul va avea un display din safir. Însă nu va fi safir 100% pur. Va fi un aliaj între sticlă și safir, care îî va oferi o duritate mai mare decât cea oferită de Gorilla Glass. Dar asta nu înseamnă că e indestructibil.

Despre specificații nu cred că are rost să vorbim, din moment ce la Apple, software-ul face totul.  Ei sunt încă în lumea procesoarelor dual core și se descurcă admirabil. Am aflat doar că bateria va fi de 1.810 mAh pentru varianta cu display de 4.7″ și 2.915 pentru iPhone 6L

apple-iphone-6-r2

Ce mi se pare ciudat este că nu au apărut multe informații despre modelul de 4.7″. Sper că modelul mare este și o diversiune pentru a ne distrage atenția de la ceva spectaculos. Chiar sunt curios ce vor scoate de data asta, pentru că îi simt cam în corzi iar influența lui Steve Jobs începe să dispară.

sursă & sursă 2

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Cam așa arată iPhone 6

  1. Pingback: iPhone 6 aproape de lansare – Bogdan Alupoaie

Spune-ți și tu părerea: