Cam așa arată Note 4

By | August 12, 2014

Note 4 se lansează pe 3 Septembrie, la evenimentul Samsung, înainte de târgul IFA de la Berlin și va fi comercializat începând cu 15 septembrie. Ca de obicei, au apărut poze cu telefonul “în natură”, înainte de lansarea oficială.

Se pare că zvonul conform cărora forma acestuia va fi diferită se infirmă. În principiu arată la fel ca Note 3. Se păstrează dimensiunea display-ului (5.7″) și aspectul capacului din spate. S-a schimbat totuși un pic imitația de piele folosită. Aceasta mi se pare că arată mai degrabă cu materialele folosite pentru bordul unei mașini. Şi rama va fi modificată, dar tot nu va fi din metal. Ci doar un plastic care imită mai bine aluminiul.

Mufa USB 3.0 mi se pare un pic ieșită în afară. La fel și S Pen-ul, ceea ce poate însemna că noul terminal este mai subțire. În rest, amplasarea butoanelor este aceeași. A mai apărut un plus un modul lângă cameră, care pare a fi un senzor pletismograf. Pentru că nu-i așa, cel de pe Galaxy S4 este indispensabil pentru utilizatori.

În ceea ce privește specificațiile tehnice, zvonurile indică un display 2K, cameră de 16 MP, un chipset Snapdragon 805 cu procesor quad core Krait 450 la 2.5 Ghz și 4 GB RAM.

Ce mi-aș dori eu de la el ar fi să aibă protecție împotriva apei și a prafului (IP67). Însă faptul că nu văd un căpăcel în locul mufei USB 3.0 nu este un semn bun.

Sursa: GSMArena – care au creat deja pagina cu specificații.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: