Cântar pentru troller – una dintre cele mai bune invenții pentru călătorii

By | May 4, 2017

Căutam de mult un cântar de voiaj, pentru că de fiecare dată ne este frică să punem prea multe în bagaj, și când ajungem la check-in constatăm că mai aveam 3-4 kg disponibile. Din această cauză spun despre cântarul de bagaje că este una dintre cele mai mișto invenții pe care le-am descoperit recent.

cantar troller

Are o chingă pe care o prinzi în jurul mânerului, apoi îl pornești și ridici trollerul. Când pui troller-ul jos, cântarul digital afișează greutatea pe care a măsurat-o. Dispozitivul în sine are vreo 10 cm lungime, 4 grosime și cântărește maxim 50 de grame, așa că merită să îl pui în troller înainte să pleci.

cantar voiaj

Are un singur buton, funcționează cu o baterie CR 2032 și măsoară cu o precizie de 100 de grame. Sarcina maximă pe care o poate măsura cred că este 40 de kg, iar cea minimă 1 kg. Noi când l-am testat a fos destul de precis. Parcă doar o dată a măsurat cu 200 de grame mai puțin decât ce a măsurat cântarul celor de la check in.

Noi l-am primit cadou, însă îl găsiți în mai multe variante la eMAG sau la evoMAG. Sfatul meu e să-l cumpărați pe cel mai ieftin sau pe cel care are transportul gratis. Toate fac același lucru.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Cântar pentru troller – una dintre cele mai bune invenții pentru călătorii

Spune-ți și tu părerea: