Cât de mult contează detailing-ul auto, chiar și făcut în 5 minute

By | April 8, 2015

Astă iarnă am avut un schimb de replici mai dur cu un stâlp. În cele din urmă, stâlpul a avut ultimul cuvânt și spoilerul meu arăta așa:

După cum vedeți, mașina era atât de urâtă încât câinele ăla din colțul primei poze lătra la ea. Așa că zilele trecute mi-am făcut timp să trec pe la un prieten din copilărie care se ocupă de câțiva ani cu detailing-ul auto la cel mai înalt nivel.

Şi când spun cel mai înalt nivel, mă refer la faptul că omul îmi trimite zilnic pe Facebook poze cu rablele care intră la el în service: Bentley, Aston Martin, Lambo, Stingray-uri. A durat din iarnă până acum să mă duc la el pentru că mi-era rușine cu doamna mea de fier (și rugină în ultimul timp).

Bara a reparat-o în 10 minute, ca formă este la fel, au mai rămas doar niște pete unde a fost îndoită, care ar ieși dacă aș vopsi-o. Dar înainte să plec, se uită tipul la halul în care arătau farurile mele și-mi zice: “Băi, nu pot să te las să pleci așa!”. A scos aparatul de polișat și în 5 minute mi-a făcut farurile să arate ca noi.

I-am spus că o să pun pozele pe blog și am dus ceva lupte cu el pentru că spune el că ce-a făcut acolo nu este profesional și că ar fi durat 2 ore să mi le facă așa cum îi place lui. Nu contează! Rezultatul este senzațional pentru 5 minute de muncă. De atunci parchez întotdeauna revomobilul cu botul spre mine și mă vântur prin fața ei din 5 în 5 minute, mă simt ca și cum aș avea o mașină nouă.

2015-04-03 19.13.58Acum duc muncă de convingere cu el să-și deschidă o afacere a lui și să-l ajut cu un site. Până atunci îl găsiți la numerele de telefon: 0764489206 / 0728377109. Vă face detailing la interior/exterior, polish la caroserie și faruri, curăță tapițeria, montează folii, cârlige, de toate. Îl cheamă Alexandru dar răspunde și la numele de “Alecu” sau “Şpagă” 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

6 comentarii la “Cât de mult contează detailing-ul auto, chiar și făcut în 5 minute

  1. razorsbk

    Si farurile mele sunt un pic cam matuite dar nu atat de rau precum erau alte tale. As avea o curiozitate: daca se vor matui mai repede pe viitor dupa polish-ul asta. Eventual mai revii cu un articol 🙂

    Reply
    1. revo Post author

      Mă-ndoiesc. Ele s-au mătuit așa în 15 ani de când este mașina. Nu cred că o mai țin 5 ani ca să aflu 🙂

  2. Lospa

    Prima data m-am uitat la poze si am crezut (la fel) ca este alta masina. Apoi am citit si, da, face o treaba buna (cel putin din poze). Si, da, m-am intors sa caut catelul din colt.

    Reply
    1. revo Post author

      Bine, în primele poze este și nespălată, nu trebuie uitat aspectul ăsta.

Spune-ți și tu părerea: