Ce faci sâmbătă? Hai cu mine la Bloggers Lan Party 8

By | August 7, 2015

Dacă nu ești la mare, mâine poți veni cu mine la Bloggers Lan Party 8. Ne vom juca Mortal Kombat ca pe vremuri, mai dăm un shot, mai jucăm un Team Fortress 2, mai băgăm un dil de pui, mai dăm un shot, mai bem un Heartstone, și tot așa.

Masa și dansul au loc începând cu ora 11.00 la Impact Hub din Centrul Vechi, deci ajungeți cu metroul. Pe lângă Mortal Kombat X, vor mai fi și turnee de FIFA 15 și Heathstone. Avem și boardgames, dar și concursuri, premii și surprize din partea sponsorilor. Plus un afterparty care începe la ora 21.00 la Shoteria.

Așa arată afișul evenimentului și o carte cu mine în poziție de Young and the Restless, făcută de colegii de la #blp:

Dacă vreți să veniți cu mine m-am gândit să fac un concurs care să vă pună imaginația și simțul umorului la test. Vreau să intrați pe hearthstonecards.net și creați o carte cât mai amuzantă. Poate avea pe oricine ca personaj. Pe Liviu Dragnea, Mihai Trăistariu, Kanye West, Kim Kardashian, oricine, numai să înțelegem și noi gluma. Şi ca să arunc eu primul piatra, am creat 4 cărți cu primele 4 personaje fictive care mi-au trecut prin minte. Nu mă întrebați de ce două replici sunt în engleză și două în română, habar n-am.

După ce apăsați pe butonul create, copiați primul link și-l lăsați aici într-un comentariu. Pe seară (sper să nu fie mai târziu de ora 19.00), voi anunța și câștigătorul.

Bloggers Lan Party 8 este un eveniment Eventur powered by DigiMavenhut, Bitdefender AntivirusHTCFlancoASUS, Calif, Shoteria și NativeBox.ro, cu susținerea Impact Hub.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

14 comentarii la “Ce faci sâmbătă? Hai cu mine la Bloggers Lan Party 8

    1. Mihai Tecuceanu

      nevermind..am dat fail..i dont deserve to win :))

    1. Revo Post author

      Ok, o să iau în calcul ultima înscriere, că din prima n-a înțeles nimeni nimic 🙂

  1. Revo Post author

    Am extras și câștigătorul prin random.org, eu nu m-aș fi putut decide care carte m-a făcut să râd mai mult. Filmulețul extragerii este aici: https://youtu.be/knL-d5E3CA8. Mulțumesc tuturor pentru participare.

    Reply
    1. Revo Post author

      Şerban, din păcate ai avut 5 minute de ghinion și apucasem deja să extrag câștigătorul și să postez. Poate data viitoare. For what it’s worth, foarte tare card-ul! 😀

Spune-ți și tu părerea: