Ce puteţi face la Summer Well (2017)

By | August 12, 2017

Am dat aseară o tură prin domeniul Ştirbey, cu ocazia Night Picnic-ului. Nu mă aşteptam să fie aşa plin, probabil că nici comercianţii, pentru că multe van-uri cu mâncare erau închise.

Ca să începem cu începutul, dacă nu veniţi foarte devreme, nu vă recomand să veniţi cu maşina, pentru că nu sunt foarte multe locuri de parcare în zonă. Porţile se deschid astăzi la ora 12. Mai bine veniţi cu Uber şi folosiţi codul uber90revo pentru o cursă gratis 🙂

După ce intraţi, va trebui să luaţi un card de la BT, pe care să-l încărcaţi cu bani. Vă recomand să transferaţi bani de pe un alt card VISA, pentru că astfel veţi mai primi un bonus de 20 de lei (în speranţa că nu s-a terminat promoţia). Folosiţi aplicaţia Festipay ca să vedeţi ce sold mai aveţi. Puteţi păstra cardul sau îl puteţi returna pentru a primi banii care au mai rămas pe el înapoi.

Sunt foarte multe van-uri cu mâncare: Burger Van, Switch.Eat, Camionetta, Meat Busters, Nori Yakitori, Simbio etc. Pentru a vă decide mai bine de unde vreţi să mâncaţi, instalaţi aplicaţia Summer Well. La capitolul băuturi, tot ce am reţinut este că un Beck’s la draft este 7.5 lei.

La cortul Orange am văzut cea mai frumoasă acţiune de CSR. Pentru fiecare km pedalat la bicicleta lor, vor dona câte 10 € pentru a susţine educaţia digitală din mediul rural. Mai au jocuri de baschet şi fotbal cu roboţei, care probabil vor fi foarte populare pentru copii, o mini smart-home şi o mare proiecţie care adună toate pozele cu hashtag-ul #summerwell. Şi au două zone diferite în care vă puteţi face tatuaje.

La Beck’s vă puteţi face poze din toate unghiurile şi, contra a două pahare de plastic reciclate, primiţi un tricou personalizat sau diverse alte premii, dacă vreţi să jucaţi ceva pe tableta lor. În rest, celelalte activări nu m-au atras.

Dacă veniţi pentru concerte, să nu uitaţi păturica şi un Autan. Ne vedem acolo 🙂

Dacă ţi-a plăcut articolul şi vrei să afli mai multe, apasă aici.

  ceasuri election

Ce părere ai?