Chizza de la KFC este chiar OK

By | July 7, 2017

Aseară am gustat Chizza de la KFC, chiar în noul lor restaurant de la Iancului. Eu de regulă mă duc la KFC mai mult pentru pe crispy şi aripioare şi mai puţin pentru sandwich-uri şi alte chestii de prin meniu, dar Chizza (da, se pronunţă Chiţa) mi-a plăcut.

chizza kfc

După cum îi spune şi numele este o combinaţie între piept de pui şi câteva ingrediente din pizza. Aşadar în cutie sunt două bucăţi măricele de pui, cu un topping format din brânză topită, sos de roşii, jalapenos, ceapă şi roşii. Chizza poate fi comandată în varianta normală sau picantă. La nivel de ingrediente nu cred că sunt diferenţe între ele, doar sosul este un pic mai picant la cea din urmă.

chizza si cartofi prajiti

Ca şi gust, parcă mintea nu reuşeşte să-şi dea seama dacă într-un final mănânci o pizza fără blat sau un crispy strip cu ketchup şi încă ceva deasupra. Oricum, combinaţia este bună la gust, iar eu o recomand pe cea picantă. Costă 12 lei şi este destul de săţioasă încât să te saturi dintr-o singură porţie.

meniu chizza kfc

Ah da, şi un detaliu total barbar pentru un restaurant KFC, Chizza se mănâncă mai bine cu tacâmuri de plastic decât cu mâinile 🙂

În altă ordine de idei, s-a deschis KFC Drive Thru-ul de la Iancului (Şoseaua Mihai Bravu 98-106). Arată bine şi este destul de încăpător. Are o terasă în faţa restaurantului, parterul şi etajul unul sunt deja funcţionale, etajul doi este în curs de amenajare, iar la etajul unu mai este o mică terasă.

Ce părere ai?