Clienții Orange pot vota zonele în care extinderea rețelei 4G să fie prioritară

By | August 25, 2016

Orange a lansat o 4G Fun Kit [Play Store, App Store], o aplicație prin care clienții au acces gratuit la cărți audio de la Humanitas, Act și Polirom, documentare de la Discovery, rețete prin TV Paprika și filme. Bineînțeles, traficul de date în aplicație va fi gratuit.

Ceea ce mi se pare interesant este că prin aplicație poți vota zonele în care acoperirea 4G să fie extinsa cu prioritate. După ce perioada de votare se sfârșește (pe 24 septembrie), Orange se angajează ca în perioada imediat următoare să extindă rețeaua 4G în cele mai votate 20 de județe. Ca bonus, primiți și 500 MB trafic de net dacă dați share la vot.

De ce scriu acest articol? Pentru că știu că la orice operator, mereu sunt plângeri legate de calitatea sau lipsa semnalului. Așa că dacă sunteți clienți Orange, acum măcar vă puteți face destinul cu propriile mâini 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Clienții Orange pot vota zonele în care extinderea rețelei 4G să fie prioritară

  1. mario

    Orange 4G e rapid, e ok, cat timp ai semnal full.
    Dar ai zone centrale (Bucuresti – centrul vechi, piata unirii, +metrou) unde totusi nu ai semnal 4G bun intotdeauna.

    Reply
  2. Mihai

    Mai exact am primit 1.5 GB. 500 de MB pentru ca am votat cat de bine merge aplicatia (filmele incarcate), 500 pt ca am dat share pe FB si 500 pentru ca am votat unde sa fie extinsa acoperirea.
    Si mai nou sunt pe cartela PrePay la ei, deci nu este limitata doar pentru abonamente.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: