Comandă de wok și burger de la Wise Box

By | April 15, 2018

Wise box este un business românesc care arată foarte bine. Mașini branduite, site îngrijit, poze mișto cu mâncarea, aplicație foarte ok de Android. Și-au deschis un punct de livrare în blocul de lângă noi, așa că am comandat aseară.

Comanda minimă este 30 de lei, deci foarte decent. A durat însă undeva între 80 și 90 de minute pentru ca mâncarea să ajungă la noi. Ce-i drept, ne-au spus la telefon că va dura “maxim 90 de minute”, însă mă așteptam la ceva mai repede.

Am comandat un Wise Burger (24 lei), care nu mi-a plăcut. Chifla a fost uscată iar sosul și restul ingredientelor nu s-au simțit prea bine. Chifteaua a fost mult prea bine făcută și cred că este din cele care se găsesc congelate la supermarket. A fost și mic, dar nu cred că mai contează. Per total a fost prea uscat și nu-l recomand nici măcar în locul unui hamburger de la McDonald’s.

comandă burger wise box

wise burger

Cartofii prăjiți cu brânză (7 lei) păreau o idee bună, însă nu au avut destulă brânză după standardele mele și nici nu a fost distribuită uniform.

Udon Wok Shanghai (18 lei) a fost în schimb destul de ok, chiar dacă l-am mai “tunat” noi cu un pic de sos de soia. Dacă vreți să dați o comandă de la ei, vă recomand wok-urile în detrimentul burgerilor.

Choco Pizza cu Oreo și Nutella am primit-o gratuit la prima comandă prin aplicație. A fost bună, deși suspectez că folosesc un substitut pentru Nutella.

În concluzie, cu părere de rău, mâncarea nu se ridică pe măsura brandingului. Voi mai comanda încă o dată niște preparate diferite, în speranța că-mi voi schimba părerea. Altfel, nu vi-i recomand decât datorită taxei mici de livrare. Dacă însă descoperiți vreun preparat bun de la ei, să-mi lăsați și mie un comentariu.

Zone de livrare: București;
Comanda minimă: 30 lei;
Taxă de livare: gratis;
Plată: online, card la curier sau numerar, nu și bonuri;
Durată livrare: 80-90 minute

Spune-ți și tu părerea: