Comandă de wok și burger de la Wise Box

By | April 15, 2018

Wise box este un business românesc care arată foarte bine. Mașini branduite, site îngrijit, poze mișto cu mâncarea, aplicație foarte ok de Android. Și-au deschis un punct de livrare în blocul de lângă noi, așa că am comandat aseară.

Comanda minimă este 30 de lei, deci foarte decent. A durat însă undeva între 80 și 90 de minute pentru ca mâncarea să ajungă la noi. Ce-i drept, ne-au spus la telefon că va dura “maxim 90 de minute”, însă mă așteptam la ceva mai repede.

Am comandat un Wise Burger (24 lei), care nu mi-a plăcut. Chifla a fost uscată iar sosul și restul ingredientelor nu s-au simțit prea bine. Chifteaua a fost mult prea bine făcută și cred că este din cele care se găsesc congelate la supermarket. A fost și mic, dar nu cred că mai contează. Per total a fost prea uscat și nu-l recomand nici măcar în locul unui hamburger de la McDonald’s.

comandă burger wise box

wise burger

Cartofii prăjiți cu brânză (7 lei) păreau o idee bună, însă nu au avut destulă brânză după standardele mele și nici nu a fost distribuită uniform.

Udon Wok Shanghai (18 lei) a fost în schimb destul de ok, chiar dacă l-am mai “tunat” noi cu un pic de sos de soia. Dacă vreți să dați o comandă de la ei, vă recomand wok-urile în detrimentul burgerilor.

Choco Pizza cu Oreo și Nutella am primit-o gratuit la prima comandă prin aplicație. A fost bună, deși suspectez că folosesc un substitut pentru Nutella.

În concluzie, cu părere de rău, mâncarea nu se ridică pe măsura brandingului. Voi mai comanda încă o dată niște preparate diferite, în speranța că-mi voi schimba părerea. Altfel, nu vi-i recomand decât datorită taxei mici de livrare. Dacă însă descoperiți vreun preparat bun de la ei, să-mi lăsați și mie un comentariu.

Zone de livrare: București;
Comanda minimă: 30 lei;
Taxă de livare: gratis;
Plată: online, card la curier sau numerar, nu și bonuri;
Durată livrare: 80-90 minute

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Comandă de wok și burger de la Wise Box

  1. Sara

    Nu stiu care e blocul de care zici in comentariu, dar daca ai fi stat langa locatia nou deschisa in Aviatiei pe Caramfil si ai fi trecut macar o singura data prin spate… cu siguranta n-ai comanda vreodata de acolo… Societatea asta nu are pic de respect pentru mediul inconjurator, fata de locutiitorii din zona, bucatarii stau mult timp la tigara, arunca chistoacele pe jos, sunt sanse mari sa nu se spele pe maini dupa… cutii de bere pe care le arunca pe jos si in gradina blocului alaturat… Langa usa din spate sunt doua cutii cu OTRAVA “pentru ca asa sunt normele”, din care se scurge ceva peste care calca si intra cu mizeria in incinta de preparare, gunoi urat mirositor aruncat langa ghena, zgomot peste norme de la instalatia de aerisire si miros insuportabil de prajeli. In plus doua saptamani au imbunatatit fluxul tehnologic timp in care au tinut alimentele in incinta printre zugravi, posibil din cauza asta sa fi fost chifla uscata…

    Reply

Spune-ți și tu părerea: