Concertul lui Michael Jackson din București,1996

By | August 31, 2013

Nu știu ce căutam aseară și am dat peste concertul lui Michale Jackson de la București, din 1996. Chiar varianta trasmisă de răposatul Tele 7 abc. Cu o cazia asta am aflat că unul dintre patronii Tele 7 abc a fost Marcel Avram. Prieten bun cu MJ și promoterul tuturor concertelor tari care au fost vreodată în țara noastră și nu numai.

Fară să vreau m-a prins concertul și m-am uitat la tot. Şi am tras niște concluzii interesante. În primul rând, la concert au participat 70.000 de oameni. Având în vedere că era a doua prezență a lui MJ în România, lucrul ăsta mi se pare fabulos. Gândiți-vă că Roger Waters și Bon Jovi au strâns câte 50.000 de oameni iar AC DC și Roling Stones câte 60.000. Nu știu cine ar putea să-i bată recordul. În al doilea rând, concertul a durat 2 ore. Mi se pare mult pentru un singur om, care dansează în permanență. Concertul de la București și cel de la Seoul, sunt singurele lui concerte lansate pe DVD.

Cât timp a stat pe aici MJ a vrut să vadă ce mai fac copiii de la orfelinat pe care i-a vizitat în ’92 și a filmat videoclipul piesei Police Walk. Mai jos aveți întregul concert și un video amuzant cu el și polițiștii români.

[youtube=http://youtu.be/S9WYUDzbgfk]

[youtube=http://youtu.be/StoDM9Fwmuc]

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: