Cum a fost la Andre Rieu (fără spoilere)

By | June 12, 2015

Un concert de Andre Rieu e genul de concert perfect la care să mergi cu părinții, drept urmare asta am făcut și noi aseară alături de ai noștri. Publicul, cam la fel ca orchestra lui Andre Rieu, de toate vârstele și de toate neamurile. Spre surprinderea mea au fost mai mulți oameni din afara Bucureștiului la concert.

Din păcate însă a fost un public foarte rece. Eu am văzut un concert de la Maastricht și acolo lumea era mult mai dezinvoltă, nu stătea așa pe scaun așteptând ca găina să scoată ouă de aur. Deși după fiecare piesă Rieu își ridica orchestra în picioare pentru a face plecăciuni, publicul nu se ridica să aplaude, rămânea pe scaune. Tot concertul am pendulat între a sta jos și a mă simți vinovat sau a mă ridica să aplaud pentru a părea un ciudat pentru cei din jur. Ai noștri spun că aici se văd reminiscențele comunismului.

andre_rieu2

Totul a devenit mult mai frumos când de undeva de la jumătatea spectacolului toată lumea a rămas în picioare. Rieu a știu să croiască foarte bine show-ul pentru țara noastră, iar noi am stat cu zâmbetul pe buze până la final. Dacă n-ar fi fost muzician, Rieu ar fi putut lejer să fie un stand up comedian. De fapt noi pentru asta ne-am dus, pentru un mix de muzică și entertainment, fără aere de semidocți. Spun asta pentru că am văzut că începeau să răsufle intelectualii de pe Facebook cum că Rieu ar fi nedemn pentru ei.

Oricum, dacă vreți să vă faceți părinții fericiți, luați-i de mână și mergeți la Andre Rieu. Cumpărați acele bilete în scopuri cariabile, va fi mai amuzant acolo decât la oamenii care stau pe scaune.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Cum a fost la Andre Rieu (fără spoilere)

  1. Reiau

    195 euro biletul in romania
    75 euro franta
    95 euro olanda
    95 lire anglia

    Reply
    1. Revo Post author

      Cele mai ieftine bilete au fost 40€, asta dacă le excludem pe cele caritabile de 10€. Data viitoare când comentezi lasă și tu un nume real și un e-mail.

Spune-ți și tu părerea: