Cum generezi un extras de cont de la ING, pe care să nu fie afişate soldul şi lista tranzacţiilor

By | August 31, 2017

Dacă v-a trebuit până acum un extras de cont din care să rezulte că sunteţi titularii contului, aţi văzut probabil că interfaţa ING HomeBank generează extrasul de cont cu tot cu sold şi lista tranzacţiilor. Şi dacă trebuie să înmânaţi acel extras unui funcţionar, poate nu vreţi să ştie toată lumea câţi bani aveţi la-ndemână şi cât de des faceţi cumpărături de la SevenSins.

Până acum, singura metodă prin care puteam obţine un extras de cont fără sold şi listă tranzacţii era cu o vizită într-un ING Office, ca pe vremuri, când oameni trebuiau să se ducă la bancă. Dar recent, un prieten mi-a mai arăta că se poate şi din interfaţa HomeBank, printr-o combinaţie de genul “doar angajaţii ING ar şti aşa ceva”.

După ce apăsati pe “tipăreşte document”, vi se generează un .pdf care atesta că voi sunteţi titularul contului cu IBAN-ul, codul SWIFT şi codul BIC afarente, şi data la care a fost deschis contul.

Acum necazul este că încă nu ştiu cum se poate genera această scrisoare din interfaţa nouă. Aşa că dragă ING, dacă citeşti, introdu funcţia şi în noua interfaţă.

2 comentarii la: “Cum generezi un extras de cont de la ING, pe care să nu fie afişate soldul şi lista tranzacţiilor

  1. Emilian

    Am trecut înapoi la vechea interfață pentru că-i lipsesc câteva funcții importante. Plățile planificate de exemplu nu există în noua interfață.

    Reply
    1. Berilac

      Salutare! Le-am scris si eu celor de la ING la un moment dat (25 iulie 2017) referitor la lipsa platilor planificate din noua interfata. Mi-au raspuns ca, intr-adevar, deocamdata nu este disponibila si ca urmeaza sa fie finalizata. Sa speram ca o vor implementa la un moment dat.

Ce părere ai?