Cum poți descărca Windows 10 Creators Update

By | April 12, 2017

Microsoft a dat ieri oficial drumul la Windows 10 Creators Update. Un fel de service pack, cum se spunea pe vremuri, care aduce îmbunătățiri pentru creatorii de conținut și chiar și pentru gameri. Probabil că update-ul a fost așteptat cu nerăbdare pentru că modifică chestii care chiar se văd.

Printre bunătăți se află o nouă versiune de Paint (3D), streaming pentru jocuri direct din Windows, filtru pentru lumina albastră a ecranului, control pentru muzică în lock screen sau deblocarea laptopului cu ajutorul feței.

Eu am avut două așteptări de la el: să repare Windows 10 Mail – la care nu se poate dezactiva autocorrect și care nici nu este în stare să dea copy/paste cum trebuie – și să activeze num lock în lock screen pentru a introduce PIN-ul. Ultima problemă s-a rezolvat, și cea cu copy-paste. Urmează să văd pentru autocorrect.

Până una alta, dacă nu veți să așteptați ca update-ul să vină de unul singur, puteți instala Windows 10 Creators Update prin site-ul Microsoft. Descărcați utilitarul de update (Update Assistant) și apoi se face prin el update-ul. Eu nu am avut probleme după update. Totul merge ok.

Spor la creat obiecte în Paint 3D! 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Cum poți descărca Windows 10 Creators Update

  1. Mihai

    Ce veste buna. Am cu ce ma juca diseara. Asteptam update-ul asta special pentru paint. Sunt curios ce o sa iasa 🙂

    Reply
  2. Tudor

    De ce sunteti toti atat de entuziasmati pentru acest sistem de operare?
    Pe mine m-au pierdut din secunda in care au incercat sa mi-l bage mie si altora pe gat.
    Restul problemelor nu fac decat sa inrauteasca situatia. De ce mi-as lua un sistem de operare care la fiecare update de tipul asta imi fxte absolut toate setarile pe care m-am chinuit meticulos sa le fac pentru ca OS-ul sa fie functional?
    De ce as umple buzunarele unor imbecili care s-au hotarat ca pot limita artificial [incalcand termenii de mainstream support si extended support] accesul la updateuri de securitate pentru oameni care-si cumpara AMD Ryzen si Kaby Lake?
    http://www.ghacks.net/2017/03/17/microsoft-blocks-updates-for-new-cpus-on-windows-7-and-8-1/
    http://www.ghacks.net/2017/04/12/microsoft-screws-up-windows-patching-even-more/
    Ca sa ce? Ca sa fim cu totii mai in siguranta? Cum, cand “most secure Windows ever” are urmatoarele statistici la fiecare Patch Tuesday:
    Windows 7: 9 vulnerabilities, 1 critical, 8 important.
    Windows 10 version 1703: 21 vulnerabilities, 5 critical, 16 important.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: