DJ Khaled şi Rihanna strică o melodie de-a lui Santana

By | July 6, 2017

Zilele trecute Youtube mi-a recomandat Wild Thoughts, ultima melodie a lui DJ Khaled şi Rihanna. Fiind într-un moment de maximă plictiseală, i-am dat un play, ce se poate întâmpla?

Am realizat că de fapt este doar melodia “Maria Maria” a lui Santana, dar stricată într-un mod atât de vulgar încât mi-a dat universul peste cap. Maria Maria era una dintre melodiile mele preferate de la el, însă acum nu ştiu dacă o mai pot asculta fără să-mi vină în minte “wawawa”-urile Rihannei.

Serios, începutul melodiei noi pare o parodie intenţionată faţă de original, în care Rihanna lansează nişte versuri de mare angajament: “I don’t know if you can take it. I know you wanna see me naked-naked-naked.

Citind un pic despre melodie, am constatat cu tristeţe că producătorii melodiei originale, Santana şi Wyclef Jean, şi-ar fi dat acordul pentru ca DJ Khlaed să folosească sample-uri din Maria Maria şi chiar sunt mulţumiţi de ce a ieşit. Ce să zic, sample e puţin spus, mie mi se pare că este copiată toată melodia. Şi stricată. Cumva, eu speram ca Santana să-i dea în judecată iar în urma procesului aceştia din urmă să fie nevoiţi să recunoască public că nu sunt în stare să facă muzică.

Şi ca dovadă că nu există dreptate pe Pământ, verificaţi numărul de view-uri de pe Youtube. Melodia lui DJ Khlaed şi Rihanna a depăşit-o deja ca view-uri pe cea a lui Santana.

3 comentarii la: “DJ Khaled şi Rihanna strică o melodie de-a lui Santana

  1. Giotto

    Deja se manelizeaza tot ce a fost bun si frumos. Asta este trendul! Cum ne putem opune, noi astia care inca apreciem?

    Reply
    1. Revo Post author

      Nu avem de ce să ne opunem, pentru că nu noi suntem segmentul comercial. Deci nu îi pasă nimănui ce gusturi avem noi, ci ce gusturi au “ăştia mici” de plătesc biletul la concert.

Ce părere ai?