eMAG deschide în Titan al doilea showroom din București

By | March 23, 2017

Iată că se confirmă ce se zvonea la ultima conferință de presă. eMAG deschide în Titan al doilea showroom din București. Adresa completă este Strada Liviu Rebreanu nr. 6A, în cadrul Galeriilor Titan.

Programul pentru showroom-ul eMAG Titan este de luni până sâmbătă între orele 09:00 – 21:00, și este valabil și pentru retur produse.

Showroom-ul cu 70 de angajați noi va avea peste 10.000 de produse în stoc, dintre care în jur de 1.500 vor fi expuse. Cei de la eMAG spun că în cel mult doi ani acest showroom va deveni cel mai mare din punctul de vedere al vânzărilor. Şi vânzările au de unde să vină, pentru că sectorul 3 este cel mai populat sector al Bucureștiului.

Este o mișcare interesantă pentru eMAG, care din 2008 și până acum a avut un singur showroom, cel din Crângași, în Grant Shopping Center. Chiar ei spuneau că fiind un magazin online, nu este genul de afacere în care vrei să investești mult în magazine și showroom-uri. Pe lângă cele două puncte de livrare din Băneasa și Pitești, acum au showroom-uri proprii în Brașov, Constanța, Craiova, Galați, Oradea, Timișoara, Iași, Ploiești și Cluj-Napoca.

Eu mă bucur nespus de mult că se mai face un showroom. Am fost luni în showroom-ul din Crângași, și deși era ora 20.30, cred că era coadă de 100 de metri la ridicări produse. Este bine că acum o parte din acești oameni își pot ridica produsele de la ei din cartier, iar astfel se mai eliberează cel din Grant.

Din fericire noi aveam altă treabă, trebuia să returnăm un produs. Am remarcat însă eficiența angajaților, care în 10 minute, cât am rezolvat noi treaba, au înjumătățit coada. După ce am trecut și pe la casierie, mai erau 5-6 persoane care așteptau. Chiar și așa, eu nu am mai ridicat un produs din sediu de un an. Online va fi mereu mai simplu 🙂

showroom emag titan

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “eMAG deschide în Titan al doilea showroom din București

  1. Daniel

    Depinde de ora la care te duci, eu am fost astazi sa ridic un pachet, in jurul orei 14, la coada ereau doar 3 sau 4 persoane…. Aproape lunar cumpar de la Emag,iar de cand am patit-o asteptand 3 saptamani sa-mi aduca curierul un pachet, am decis sa ma duc personal sa ridic pachetul, curiierii sunt utili pentru cei care comanda din tara… Ar fi super daca se concretizeaza treaba cu deschiderea unui nou centru in Titan, pentru cei care locuiesc acolo,asa cum sunt eu, astazi mi-a luat 3 ore sa ma duc pana in Crangasi si sa ma intorc acasa….. Traficul este o placere, simti ca traiesti… nervi si adrenalina la maxim… 🙂

    Reply

Spune-ți și tu părerea: