Fabrica Adidas din Pantelimon

By | January 23, 2018

Se pare că în Pantelimon funcționa o fabrică Adidas. Singura problemă este că Adidas nu știa că acea fabrică funcționează, pentru că nu era a lor. Iar hainele erau contrafăcute. Polițiștii au găsit la percheziție 3000 de articole de îmbrăcăminte contrafăcute, 27.500 de etichete cu mărci cunoscute, 6400 cheițe de fermoar, 4500 de abțibilduri, aparaturā și materialele utilizate în activitatea infracțională.

Se pare că hainele nici măcar nu erau confecționate aici. De fapt, erau aduse din Turcia și doar erau înnobilate în Pantelimon cu logo-ul Adidas. De vândut se vindeau în magazine din București și din țară, dar și online.

Sursă: Facebook Ioana Ciurlea

Totuși, nu știu care să fi fost motivul de supărare. Exită o probabilitate ca făbricuța din Pantelimon să fi făcut haine (sau măcar imprimeuri) mai trainice decât originalul. Nu de alta, dar și eu am pățit la fel ca Radu cu o pereche de pantaloni Adidas.

Mi se pare fantastic tupeul acestor întreprinzători. Prejudiciul este de 500.000 de euro. Din ce văd în poze, era o ditamai fabrica acolo. Cum faci să ții totul secret? Cum “angajezi” oameni noi? Cum mai ai curajul să “concediezi” un angajat care te poate pârî a doua zi?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Fabrica Adidas din Pantelimon

  1. Dragos

    He he 🙂
    nwradu se plangea de un Adidas de la mall ce a tinut doar trei purtari

    Reply
  2. Andrei

    Cred ca “adibas-ul” cumparat de nwradu era tot un fals.Ce se vinde in vest in magazinele lor nu are legatura cu ce se vinde la noi.O fi magazin “original” cu norme,proceduri si management de tip occidental dar e o franciza pana la urma.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: