Facebook: Întrebare pentru social media managerii de printre noi

By | July 8, 2015

Am o mâncărime cu Facebook-ul pe care nu pot s-o rezolv de unul singur. Teoretic, jumătate din România este social media manager, deci oricine ar putea să mă ajute. Practic, mă aștept ca doar 2 sau 3 oameni să dețină răspunsul.

Ideea este că în momentul de față sunt angajat în trei activități. Am un job normal, cofondez la Horologer și mai scriu și pe blog. Până acum reușisem să păcăesc Facebook-ul să îmi arate sub profil că sunt “Founder and CEO” la revoblog. Doar că de când am adăugat și Horologer pe listă, jucaria s-a stricat și nu mai reușesc să găsesc magia prin care să controlez ce-mi arată Facebook sub nume.

facebook-profil

Şi pentru mine este oarecum important. Pentru că atunci când adaug pe cineva pe Facebook aș vrea ca respectiva persoană să știe din start cine sunt și ce vreau. Mai ales că acum Facebook nu mai arată informații despre locul de muncă pe prima pagină a profilului și trebuie să dai tu un click în plus ca să afli.

Am văzut că unele persoane au trecute chiar și două funcții sub nume, de exemplu “founder at [company 1] and manager at [company 2]. Aveți idee cum pot alege ce vreau eu să scriu și nu ce vrea Facebook să scrie sub numele meu?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: