Facebook va continua să colecteze date în același stil ca până acum

By | April 5, 2018

Printre statusurile siropoase ale lui Mark Zuckerberg, declarațiile de dragoste pentru Sheryl Sandberg, anunțurile în ziare și restul diversiunilor, am citit pe Reuters singurul lucru care contează.

Într-un interviu, Mark Zuckerberg spune că nu are de gând să adopte GDPR în țările din afara Uniunii Europene. Cu alte cuvinte: “Ne pare rău că ne-am jucat cu datele voaste și le-am pierdut. Dar vom colecta în continuare oricâte și de oriunde putem.”

Și e normal. Mark e afacerist, iar modelul de business al Facebook se bazează pe exploatarea datelor utilizatorilor. Singurul lucru care mă amuză aici este contrastul între ce scrie pe Mark pe Facebook și ce planuri are în realitate compania.

Deci nu mai credeți toate postările de pe Facebook ale lui Mark! 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Facebook va continua să colecteze date în același stil ca până acum

  1. Dan

    Orice nu este interzis de lege, este implicit permis! Legea întotdeauna este în urma progresului social, care la rândul lui, este determinat în mare măsură de cel tehnologic.
    Până nu o să facă gură și americanii, cerând echivalentul legislației europene, restul lumii va accepta orice decide Facebook-ul… Europa este în avangarda protecției drepturilor omului.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: