Fitbit a cumpărat Vector Watch

By | January 10, 2017

Wow, probabil că este cel mai rapid exit din ultimul timp. Compania românească Vector Watch a dezvoltat ceasul “undercover” timp de 2 ani, l-au lansat pe piaţă în martie 2015, iar acum tocmai ce au fost cumpăraţi de Fitbit, care par puşi pe cheltuit, după ce în noiembrie au cumpărat şi Pebble.

Această achiziţie mi se pare o dovadă a faptului că sistemul de operare dezvoltat de Vector Watch este într-adevăr unic. Sunt convins că acesta este principalul atuu pentru care cei de la Fitbit au cumpărat Vector. Noii proprietari nu au declarat încă dacă vor intra pe piaţa ceasurilor smart de lux, prin această achiziţie.

Din păcate, compania românească spune deja că nu vor mai exista de acum încolo produse care să poarte numele Vector. Cel mai probabil Fitbit fie se va folosi de sistemul de operare şi de know-how-ul Vector pentru brandul lor, fie va lansa un sub-brand specializat pe smart watch-uri de lux.

Dacă vreţi să puneţi mâna pe ultimele bucăţi de Vector, acum e momentul. Le găsiţi la eMAG, Orange sau Fashion Days. Probabil va mai dura mult până să apară ceva similar pe piaţă. Compania a anunţat că va oferi în continuare suport şi garanţie pentru modelele pe care le vinde. Apropo, am testat şi eu ceasul. Puteţi citi review-ul aici.

Sursă: TechCrunch | Comunicat oficial

Ce părere ai?