Găsirea unei lustre începe să devină o problemă

By | September 10, 2015

După ce am scăpat de caloriferul atârnat de tavan, am vrea și noi să ne cumpărăm o lustră. Să aibă de preferat 1, 2, maxim 3 becuri normale pentru că avem întrerupător cu un singur buton și ne bate gândul să cumpărat un starter kit Philips Hue. Opțional, am dori să fie cu becurile orientate în jos.

Pare simplu, nu? Bineînțeles că nu este. Pentru că pe piață există ori:

  • Lustră atârnată de o sfoară – dormitorul nu este înalt, dacă pun o lustră d-aia (chiar și cu sfoara tăiată) mi-o înod de gât prima dată când fac patul.
  • Aplice cu spoturi – dacă nu este atârnată de sfoară, este genul de lustră pe care am avut-o și care face mai multă căldură decât lumină, cu socluri E14.

Am fost în Hornbach, Praktiker, Brico Depot și n-am găsit nici măcar un model care să ne placă. Urmează Dedeman (a treia oră), Mobexpert și poate Ikea. Alte idei?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Găsirea unei lustre începe să devină o problemă

  1. razorsbk

    Vezi pe lustreonline. Eu de acolo cumpăr ca au și showroom lângă eMAG și în titan.

    Reply
  2. Daniel Daia

    Tinere,pe Iuliu Maniu la capătul primului troleibuz(cred ca 61),imediat după Turbomecanica,este un magazin cu corpuri de iluminat,R&R Electrice se numește. Uita-te acolo,si chiar daca găsești ceva care iti place cu soclu E14,ma cauți si iti dau niște becuri cu led care nu degaja caldura deloc!

    Reply
  3. Melinda Sima

    Misto asta cu caloriferul atasat de tavan :))

    Depinde cat de urgent ai nevoie, daca poti astepta 6-7 zile iti recomand sa incerci si la somproduct – http://www.somproduct.ro/iluminat/lustre

    Sa faci un update daca achizitonezi acele becuri de la Philips deoarece ne gandim la ele de ceva vreme dar sunt destul scumpe.

    Reply
    1. Revo Post author

      Bună! Mulțumesc pentru sugestie, o să mă uit pe site. Şi dacă ajung becurile pe la mine, sigur fac un update 🙂

Spune-ți și tu părerea: