GeForce Now intră în beta și vă puteți înscrie pe lista de așteptare

By | January 10, 2018

Anul trecut la CES 2017, Nvidia a anunțat GeForce Now, un serviciu în cloud, care va face streaming de jocuri pe PC-ul tău, chiar dacă acesta în mod normal nu îndeplinește specificațiile minime pentru ele. Acest lucru este posibil pentru că jocurile vor rula pe PC-urile lor, iar tu le vei controla și vei vedea practic doar o “imagine” a lor.

Mie mi se pare o idee foarte bună, pentru care aș plăti. Pe lângă faptul că nu mai am PC capabil, în puținele momente în care am vrut să mă joc ceva, a trebuit să aștept după update-uri până când am rămas fără timp. În cloud, jocurile ar fi deja updatate, gata pregătite pentru jucat. Succesul serviciului va depinde însă și de o latență cât mai mică.

Nvidia spune că GeForce Now va suporta peste 150 de jocuri de pe Steam și Uplay, printre care și PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS, Fornite, Injustice 2, Arma 3, Garry’s Mod, Paragon, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege.

Nu sunt detalii despre prețuri, dar zvonurile spun că prețul va fi 25 de $ pentru 20 de ore de joc. Ceea ce este extrem de rezonanbil. Ar fi cam 5 lei pe oră, în jurul ultimului preț pe care-l plăteam la sala de calculatoare prin 2003 🙂

Dacă vreți să vă înscrieți ca beta testeri, click aici ca să vă înscrieți pe lista de așteptare.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “GeForce Now intră în beta și vă puteți înscrie pe lista de așteptare

  1. Andrei Badea

    GeForce Now este foarte interesant, dar durează prea mult invitația. M-am înscris 1-2 luni înainte să fie anunțat pentru Windows și încă nu am fost acceptat. ?

    Reply
    1. Revo Post author

      Cred că pur și simplu nu i-au dat drumul încă. Atunci când îi vor da, cred că trimit invitațiile tuturor.

Spune-ți și tu părerea: