Google Trips pare tot ce mi-am dorit vreodată

By | September 21, 2016

Îmi place să călătoresc dar nu-mi place de nicio culoare să planific înainte toate amănuntele. Pentru mine e destul de mult să cumpăr și biletele de avion sau să rezerv camera de hotel. Şi mai nasol este când vrem să mâncăm undeva și nu avem deja recomandări din partea prietenilor. Prin TripAdvisor mi se pare că devine foarte greu să alegi un local. Sunt deja prea multe, iar filtrele mi se par inutile uneori.

Zilele trecute am descoperit Google Trips, o aplicație care pare un briceag elvețian comparativ cu celelalte aplicații pe care le foloseam când călătorim. Partea mișto e că preia datele din calendarul Google și încearcă să îți ofere informații cât de cât personalizate.

Are și hartă ca lumea (nu ca TripAdvisor), are și recomandări culinare, și recomandări de obiective în funcție de categorie, informații despre transportul în comun, ba chiar și informații despre obiceiurile din zona respectivă. Noi am fost deja în Roma și chiar am găsit câteva idei noi folosind aplicația.

Bine, doar n-o să credem pe cuvând. Mergem din nou la Roma ca să testăm aplicația! 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

2 comentarii la “Google Trips pare tot ce mi-am dorit vreodată

  1. iarina

    poti sa incerci si visitacity.com si au si app pentru mobil. noi am folosit-o cand am fost in Roma si a fost foarte nice 🙂

    Reply

Spune-ți și tu părerea: