Hai cu mine la Bloggers Lan Party, să jucăm Orange Express

By | February 28, 2017

Bloggers Lan Party nu mai este de mult doar despre gaming. A devenit o petrecere în care un joc pe PC, pe consolă sau un board game este doar pretextul pentru a întâlni oameni noi și pentru a te distra. Am tras chiulul la ultimele ediții, dar vreau să te iau cu mine sâmbătă, la Bloggers Lan Party 13. Pe scurt, aici trebuie să te înscrii ca să mergem împreună.

Şi pentru că mulți dintre voi m-ați întrebat de Orange Express, am zis să vă explic un pic despre ce este vorba. Jocul este un board game făcut de Orange pentru a celebra extinderea acoperirii 4G în 6723 localități la nivel național. Ultimele 1300 de localități au fost decise anul trecut chiar de clienții Orange, ca urmare a votului prin aplicația 4G Fun Kit. La Bloggers Lan Party 13 va fi un turneu în care de data aceasta noi va trebui să construim cel mai lung drum al distracției la viteză 4G.

Pe lângă distracția evidentă, vor fi și multe premii. Serios, Bloggers Lan Party este genul de eveniment în care toată lumea câștigă.

Dacă te-am convins, completează formularul și hai să încingem un board game, un Guitar Hero sau un NBA 2K17. Câștigătorul va fi extras joi la ora 20.00 și va fi anunțat prin mail sau telefonic. Ne vom întâlni sâmbătă, 4 martie, la Impact Hub.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

6 comentarii la “Hai cu mine la Bloggers Lan Party, să jucăm Orange Express

    1. Revo Post author

      Yup, așa spun specialiștii. Eu nu sunt un mare cunoscător de board games 🙂

  1. Mihai

    M-am înscris deja la Toma pentru că nu te-am văzut pe lista săptămâna trecută. Poate câștig și ne vedem pe acolo 🙂

    Reply
    1. Revo Post author

      Tu nici măcar nu ai vârsta legală. Şi pr lângă asta, vor mai fi și alți minori 🙂

Spune-ți și tu părerea: