Hamburgeri de la Big Daddy Burgers

By | March 20, 2015

Cetățeni, urmează un anunț de maximă importanță: Am învins! În sfârșit am găsit un restaurant cu livrare de hamburgeri în Militari! Cu toate că sunt un pic trist, se pare că cei de la Big Daddy Burgers erau de mult prin zonă și eu nu am fost informat despre acest lucru.

Am comandat la ei într-o seară, pe la 9.40. Deși programul de pe site-ul lor este până la ora 10, băiatul de la telefon m-a asigurat că până atunci se iau comenzile și că livrările se fac până la ora 11. Nu a fost deloc deranjat de telefon pe sistemul “bine că m-ai sunat acum la final de program.”. Burgerii au ajuns pe la 10.20 dar vă recomand să faceți comanda cu două ore înainte dacă faceți comanda în jurul prânzului. Sunt foarte aglomerați.

big_daddy_burgers-1

Ne-am comandat fiecare câte un meniu Double Big D (22 lei cu tot cu cartofi). Numele este cel puțin amuzant, aș spune a ce aduce dar văd că amatorii de burgeri sunt foarte sensibili, mai ales în ceea ce privește comparațiile.

Prima întrebare a fost: “noi cum mâncăm chestiile astea?”. Burgerul este într-adevăr foarte mare, cel mai mare pe care l-am mâncat până acum. Dacă nu mă credeți, uitați o comparație cu o sticlă de 0.5 L:

big_daddy_burgers-3

Gustul a fost foarte bun. Sosul pe care-l folosesc face ca toate ingredientele să fuzioneze (unt, ceapă, roșii, castraveți murați, salată) și ca produsul final să iasă și un pic suculent. Chiftelele de carne sunt atât de mari încât fac umbră peste celelalte ingrediente. Au fost făcute bine, mie-mi plac mai medium rare dar ar fi riscant să le facă așa pentru toți clienții. Ar fi însă un plus pentru ei dacă ar întreba la telefon cât de făcută să fie carnea.

Cartofii au fost în schimb rare de tot, aproape nefăcuți. Poate și din cauză că erau la final de program, am văzut ulterior o mostră care arăta mai bine la un coleg care a comandat pe la prânz. Oricum, nici făcuți nu sunt cine știe ce, ar cam trebui schimbat ceva aici.

big_daddy_burgers-2

Daar, după cum am spus, burgerul este foarte bun și îndestulător. Pentru 22 de lei mi se pare o alegere foarte ok. Şi mai primește și premiul special pentru “burgerul care arată ca în poză”.

big_daddy_burgers-4Dacă vreți să comandați, vă recomand să o faceți prin Food Panda și să folosiți unul din codurile PNDBGDD pentru 15 lei reducere sau PNDLVRBGZ pentru 10 lei reducere. Cei de la Big Daddy s-au mutat undeva pe la Piața Matache dar tot livrează în Militari. Trebuie doar să vă certați un pic cu formularul de pe FoodPanda ca să accepte comanda.

Şi dacă v-am deschis apetitul pentru burgeri, urmăriți Turul Burgerilor cu tot cu top făcut de Radu. Eu am zis că scriu doar un articol pentru că la vremea respectivă Burger Box era singurul din Militari pe care-l știam. Şi uite că am ajuns deja la al treilea, fără să-mi dau seama. Burgerii creează dependență 🙁

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Hamburgeri de la Big Daddy Burgers

  1. ion

    Burger mai prost decat la aceasta firma nu am avut ghinionul sa nimeresc, carnea e multa ce-i drept dar e chiftea din aceea congelata din comert, nu e facuta din carne proaspata si se simte cand musti deoarece are consistenta unei fripturi. Cartofii sunt ca mai peste tot din aceia congelati, sosurile sunt bune, am incercat sosul cu usturoi si pe acela cu maioneza simpla. Livrarea a fost rapida dar pe viitor nu mai intentionez sa comand.

    Reply
    1. Revo Post author

      Eu cred mai degrabă că îndoaie carnea cu carne de porc sau altceva, nu cred că sunt congelați. N-am văzut nicăieri chiftele așa de groase congelate. L-am comandat și eu recent pe cel cu foie gras și într-adevăr a avut un gust dubios. Celelalte mi s-au părut bune pentru un burger de 18 lei. Cartofii sunt în continuare proști.

  2. George

    Am comandat astazi. Livrarea a venit in 90 de minute iar dupa ce am luat prima gura din el am simtit un gust mult prea puternic de vita(nu sunt sigur daca de la asta era dar asa mi s-a parut). Simteam ca mananc o shaorma de vita sub alta forma,nici decum un burger. Si nu am fost singurul care s-a plans deoarece inca doi prieteni au comandat impreuna cu mine si au fost dezamgaiti. Am sunat la ei sa vad daca a fost carnea si sa ne plangem , iar maine urmeaza sa vina direct patronul, care era revoltat de plangerea noastra, cu inca trei burgeri sa ii incercam si sa ne spunem parerea.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: