Hamburgeri de la Oro Toro din AFI

By | January 30, 2015

Dacă tot i-am testat pe cei de la Burger Box, am spus să avem și un termen de comparație. Așa că am decis să îndulcim un pic timpul pe care-l petreceam în așteptarea notei de la un examen. Oro Toro este un sub-brand al restaurantului OSHO. La sfârșitul anului trecut au deschis un magazin în Centrul Vechi și recent pe cel din AFI. Îl găsiți la parter, pe același “raion” cu McDonald’s și KFC, lângă Nordsee dacă nu mă înșel.

hamburger-oro-toro-3

Meniul conține multe steak-uri și doar trei sortimente de hamburgeri. Doi dintre noi au ales varianta “full options” în care pentru 19 lei primești o porție de cartofi, o răcoritoare la 0.5L și un Oro Toro burger. Iar ultimul dintre noi s-a mulțumit cu un Yoyo burger de 12 lei. Ce mi s-a părut ciudat a fost că pe nici unul dintre noi nu ne-a întrebat cât de făcută să fie carnea.

Oro Toro burger este într-adevăr mare. Mai mare decât Big Mac-ul de la Mc. Însă la mărime contribuie foarte mult și chifla, care de altfel a fost banală. Trebuie să recunosc însă că și chifteaua din burgerul ăsta este printre cele mai mari pe care le-am văzut și are un gust proeminent de grătar – afumătură. A fost făcută medium rare și a fost întocmai pe placul meu. Legumele proaspete (roșii, salată, castraveți) nici nu prea se simt pe lângă halca de carne. Nici sosul, care mi s-a părut foarte bun. Cred că data viitoare voi da 2 lei pe un sos extra.

Cu toate astea, burgerul nu m-a dat pe spate. Poate aveam eu așteptări prea mari. Marele câștig au fost cartofii prăjiți. Băi nene, sunt atât de buni încât nu o să mai pot să mănânc alți cartofi din AFI vreodată. Cu siguranță șterg pe jos cu cartofii de la Burger Box sau de la KFC. Îmi plac mai mult chiar și decât cei de la Mc. Dar aici e o chestie de gust.

hamburger-oro-toro-5

Yoyo burger mi se pare însă alegerea mai bună, studiind după cantitate versus preț. Costă 12 lei dar are două bucăți de carne, care însumate cred că sunt mai consistente decât halca din al nostru. Din poză par mai arse, însă au fost făcute la fel ca ale noastre – medium rare.

hamburger-oro-toro-2

În concluzie, cel puțin în momentul de față, mi-a plăcut mai mult hamburgerul de la Oro Toro decât cel de la Burger Box. Însă voi mai trece și pe la Burger Box, măcar până epuizez tot meniul. Plus că eu i-am gustat la început pe aceea, este posibil să se fi mai rafinat în timp.

Şi ar mai fi o chestie de testat: restaurantul Oro Toro din centrul vechi are aceeași burgeri dar cu prețuri mai mari (27 cel Oro Toro și 22 Yoyo). O să trec și pe acolo să văd dacă au aceleași ingrediente și același gust. Dacă într-adevăr este așa, locația din AFI ar putea fi un hack pentru cei care vor să mănânce mai des de la OSHO, dar nu se încumetă să dea 27 lei pe un hamburger.

Dacă îi gustați, să-mi spuneți și mie ce părere aveți și ce ați alege dintre Burger Box și Oro Toro. Nu uitați să consultați și Turul Burgerilor făcut de Radu dacă vă plac burgerii.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

13 comentarii la “Hamburgeri de la Oro Toro din AFI

  1. Adrian Ionut Titere

    Oro Toro sigur. Am stat aproape 15-20 min sa astept la burger box, cu doar 2 oameni in fata mea. Plus ca personalul de la burger box pare plictisit rau de tot, nici un fel de viata..etc. Parca fac in scarba mancarea aia.

    Reply
    1. revo Post author

      Da mă, dar asta a fost la început. Ai mai fost de atunci?

    2. revo Post author

      Înseamnă că pur și simplu sunt prostuți la eficientizarea timpilori, ce să spun 🙂

  2. nwradu

    Nu cred că sunt chiar aceiași burgeri și în restaurant. Cei de la OSHO din restaurant arată complet altfel, de exemplu.

    Conceptul de fast food sigur schimbă multe din proceduri și ingrediente.

    Reply
  3. silviu

    Eu lucrez in afi si mananc zilnic de acolo,clar oro toro sunt mult peste burger bix din punctul meu de vedere!

    Reply
  4. Gherghe Oana

    tocmai am mancat eu si colega mea dupa ce am citi aici yoyo burger superr bun mi se pare mai bun ca cel de la burger box iar cartofii chiar sunt foarte buni !

    Reply
  5. cristi

    La Oro Toro am mancat printre cei mai rai burgeri vreodata. Well done desi ii cerusem medium, carne cu zgarciuri,paine faramicioasa. Singura multumire, intr-adevar sunt cartofii. Burger Box, alta burgareala romaneasca penibila. Burgeri mici,cu elemente lipsa din reteta (de mai multe ori), servire,sistem prost de ordine la casa-ridicare comanda. Am fost foarte multumit de VacaMuuu, Grand Combo. 🙂

    Reply
    1. Revo Post author

      Până acum nu s-a plâns nicio cunoștință de Oro Toro (cu excepția fazei cu well done), de Burger Box da. Însă la sfârșit compari merele cu perele 🙂

  6. Bogdan Sez

    Clar cel mai prost burger pe care l-am mancat! sau mai bine spus am incercat sa il mananc pentru ca dupa a doua tentativa de a manca l-am lasat in cutie…
    Cat sa fiu obiectiv, fac precizarea ca am incercat in MegaMall, deci poate este o scuza faptul ca este cel mai recent deschis. Personalul mult prea slab calificat probabil.
    Am incercat “noul” burger Black Angus. sincer va spun era absolut oribil, era ars complet, desi am cerut expres ca in cel mai rau caz sa fie mediu facut, si avea un miros pregnant de…stiti cum este carnea lipita de gratar/plita si sta acolo pret de mai multe ore… e, cam asa ceva.
    Stiu ca este fast food si ca nu ma pot astepta la cine stie ce calitate, insa speram sa incerce sa ofere ceva mai sus decat concurenta.
    Pentru cei cu adevarat pretentiosi tin sa va spun ca nu mi s-a oferit bon fiscal pana nu am insistat in mod expres in acest sens, si pe bonul primit nu s-a regasit intreaga suma achitata – nu am facut o discutie din asta, eram cu gandul la mancare si nici nu vreau sa ma numar printre cei care incurajeaza intoarcerea la inchizitie 🙂

    Oricum, din partea mea un mare mare esec – cel putin cel din Mega Mall – personal nu voi mai acorda a doua sansa pentru ca in momentul in care m-am intors la casa si I-am spus ca burgerul nu poate fi mancat pentru ca este ars si ingrozitor, am primit un scurt si lamuritor ridicat din umeri…

    P.S. cartofii sunt buni, pentru burgeri de calitate recomand Switch.Eat sau Fusion….

    Reply
  7. Narcis E.

    Clar, cei mai buni burgeri disponibili in mall-uri. Am mancat Godfather! Cartofii sunt senzatie…

    Reply

Spune-ți și tu părerea: