V-am mai spus că îmi plac căștile Bluetooth?

By | November 2, 2017

Nu știu de ce, am tot evitat căștile Bluetooth până acum. Chiar am avut vreo două perechi și le-am făcut cadou, zicând că nu-s de mine. Am început să le folosesc atunci când am testat Sony Walkman NW-WS623. După review am continuat să le folosesc și le-am mai găsit două puncte tari.

Cel mai mare câștig este că pot să fac poze în timp ce ascult muzică. Mie nu-mi plăcea să stau cu firul căștilor pe afară, așa că îl băgam pe sub jachetă. Doar că pe o vreme ca asta, decât să stau să mă deschei la jachetă și să scot firul căștilor pentru ca apoi să duc telefonul la nivelul privirii, mai bine mă lipseam de poză. Acum fac fotografii și când ascult muzică. Evident, acest avantaj este valabil la orice căști Bluetooth.

Ceva specific pentru Sony NW-WS623 este acel Ambiental Sound Mode. La început nu voiam să-l folosesc, mi se părea că accentuează prea tare zgomotul din jur. Însă i-am descoperit și un mare avantaj. Nu mai trebuie să scot căștile din urechi pentru o discuție scurtă. De exemplu apăs pe butonul de Ambiental Sound Mode și pot să comand la KFC fără să scot căștile din urechi. Nici nu știu cum mi-am trăit viața fără această funcție până acum.

Tot nu mă-ndur să le folosesc sub apă, dar dacă mă prinde o ploicică pun gluga în cap și stau mai relaxat în caz că mă mai plouă. În schimb, nu vreau să renunț la căștile vechi. Așa că deocamdată umblu cu două perechi de căști în ghiozdan. First world problems, ce să-i faci? 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “V-am mai spus că îmi plac căștile Bluetooth?

  1. Leo

    CĂȘTILE BLUETOOTH SUNT CEA MAI TARE CHESTIE DIN ULTIMII ANI!!! Să se înțeleagă cât sunt de încântat de AKG-urile mele!

    Problema cu ele, dacă ai, d-astea ca mine, e că dacă strănuți și nu ești atent să le ții, dai cu ele pe jos. Și de la 1.85 e ceva înălțime. Noroc că sunt rezistente și au scăpat doar cu câteva zgârieturi.

    Reply

Spune-ți și tu părerea: