În 3 ore: discount 100% la orice produs

By | October 10, 2013

Nu ratați ocazia asta. Serios, n-o ratați. În 3 ore, site-ul myblackfriday.ro oferă 100% reducere la orice produs. Cred că merită să încercați, nu? Startul se dă la ora 00:01.

Eu mi-am făcut cont aseară dar eram reticent. M-am întâlnit astăzi la Internet & Mobile World cu echipa ContentSpeed, cei care au inițiat campania. Ei se ocupă cu configurarea platformei pe care funcționează magazinele online (ZorileStore, Vitacom Electronics, Hotpoint Ariston, Diverta). I-am întrebat cine are de câștigat de pe urma proiectului și se pare că răspunsul este destul de simplu:

  • ContentSpeed câștigă pentru că își face reclamă la platforma de eCommerce (vor să arate că platforma este fiabilă pentru Black Friday).
  • Magazinele care participă la promoție câștigă pentru că au parte de reclamă și au acces la baza de date cu cei înscriși în campanie.
  • Nu în ultimul rând, utilizatorii câștigă pentru că primesc produse gratis.

Rămâne să vedem câte produse vor fi listate. Chiar dacă nu prindeți frigiderul cel mare, poate vă alegeți totuși cu un voucher. Luați campania asta ca un exercițiu înainte de Black Friday 🙂

UPDATE 2: Am primit acum mail de confirmare. Comandă făcută la 00:09:12.

UPDATE: Produse puține, români mulți. La ora 00.00 site-ul era deja picat, la mine a revenit pe la 00.08. Majoritatea prietenilor s-au ales cu vouchere (Fotohobby, Pictorshop.ro). Eu am selectat niște căști, le-am comandat, am finalizat comanda, n-am primit mail de confirmare, nu mă aștept să le primesc. Nu contează, vroiam să văd cum merge sistemul, nu să fur drujba.

Ca feedback la site: trimitea parolele pe mail în clear text și când vroiai să dai unui produs “open in new tab”, îți deschidea și în tabul curent.

Dacă pentru hosting aveați o scuză, chestia asta mi se pare de-a dreptul jenantă:

contentspeed2

Ah și …

contentspeed

Era ceasul sitemului setat greșit, right? Da, știu 🙂

Nu m-am supărat, a fost amuzant. Nu v-a rugat nimeni să faceți cascadoria asta, v-ați făcut-o cu mâna voastră cum s-ar spune. Practice makes perfect 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

9 comentarii la “În 3 ore: discount 100% la orice produs

  1. George

    Asa nu-mi place cand primesc parola in CLAR pe mail.

    myblackfriday.ro, daca citesti asta, DA, EU am pus acea parola, nu am completat campul de DOUA ORI degeaba, ca sa o primesc pe mail. Implementati un sistem de password reset pentru uituci, e mai sigur.

    Reply
    1. revo Post author

      Ei încearcă să arate că au infrastructură bună și NU se va bloca. Să vedem 🙂

    1. Oana

      Și eu! Pentru că tot voiam să-mi iau culori în ulei, mulțumesc Marius! 😀

Spune-ți și tu părerea: