În Lidl se găsește unul dintre cele mai bune vinuri din lume

By | December 3, 2017

Ieri am citit un articol de Business Insider care spunea că o sticlă de vin de 9.45 $ din Lidl a câștigat una dintre cele 14 medalii de aur la International Wine Challenge. Este vorba despre Fortezza Dei Colli Chianti Classico Reserva din 2010.

Vinul a intrat în competiție alături de alte sticle de chianti, mult mai scumpe, unele care săreau chiar și de 60 de dolari. În urma degustărilor, se pare că cel de la Lidl a fost cel mai bun. De altfel, este cel mai ieftin vin de 75 cl care a câștigat vreodată o medalie de aur în acest concurs.

Evident că am dat o fugă până în Lidl să iau și eu o sticlă, mai ales că ar trebui să meargă bine cu carne de porc, deci va fi perfect pentru Crăciun. L-am găsit la 29,99 lei, mai ieftin decât în afară, ha!

L-am verificat și pe Vivino și deși scrie că este featured în “Top 12 Italian Chianti wines in Romania Right Now, are un rating de doar 3.3 stele acolo. Nu foarte mult, deci va trebui să mă conving de unul singur dacă este bun.

Până una alta, dacă aveți drum prin Lidl, adăugați o sticlă în coș 🙂

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “În Lidl se găsește unul dintre cele mai bune vinuri din lume

  1. Dan Pavelescu

    Boss, dacă ai ocazia degustă “Vinul lui Ureche” – cel vărsat, nu cel îmbuteliat. Eu am tot degustat vreo douăj’ de litri, luați direct de la sursă (comuna Urechești, lângă Focșani, de la Hanul lui Ureche). Dacă ai drum pe la Obor, Ziduri Moși nr. 1, au deschis un punct de desfacere. Preferatul meu: alb, demidulce :ok:

    Reply

Spune-ți și tu părerea: