Kia Stinger, Volkswagen Arteon și Opel Insignia 2017

By | March 8, 2017

Zilele acestea are loc salonul auto de la Geneva, iar Automarket are deja lista cu majoritatea modelelor noi. M-am uitat și eu peste ea și mi-au rămas în minte trei modele. Mi se pare interesant că toate trei sunt scoase tocmai de producători care nu sunt renumiți pentru un design avangardist.

Kia Stinger a fost lansată la salonul auto de la Detroit, însă vestea că va fi disponibilă și în Europa cu singuranță îi va bucura pe mulți. Fără ca acest lucru să reprezinte neapărat o mare realizare, Kia Stinger este cea mai rapidă Kia din istorie. Va avea trei variante de motorizări: diesel de 2.2 litri și 200 de cai putere, benzină turbo de 2.0 și 255 cp și un V6 de 3.3 litri și 370 de cai putere.

 

Volswagen Arteon este un fel de Passat CC cu un nume mai prost ales. Nu știu ce să zic de motoarele TSI. Cred că celui de 1.5 litri și 150 de cai îi vor sări pistoanele pe o asemenea magaoaie, dar vestea bună este că Volswagen va avea întotdeauna TDI-urile eco-friendly.

 

Opel Insignia Grand Sport este probabil ultima mașină produsă de General Motors, înainte să se apuce PSA Peugeot Citroen de treabă. Mie mi-a plăcut și vechiul Insignia, dar cumva parcă arăta prea serios și prea corpolent. Noul Insignia pare mai zvelt, parcă s-au eliminat fix părțile care erau în plus.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: