La Re:Modelier – locul unde îţi faci singur burgerul

By | August 4, 2017

Săptămâna trecută am descoperit un bistro interesant unde îţi poţi construi singur propriul burger. Re:Modelier se numeşte, pe strada Gina Patrichi numărul 3, foarte aproape de Piaţa Victoriei.

Când te aşezi la masă, găseşti o “fişă de comandă”, cu toate ingredientele pe care le poţi pune în burger: de la chiflă (cu seminţe de susan,  caşcaval deasupra, paprika etc) la sosuri, salate, legume, carne de vită, de miel, halloumi, brânză, bacon, chorizo, inele de ceapă sau ouă. Un concept pe care l-am mai văzut şi în Barcelona, la Bacoa.

După ce bifezi all in pe fişa de comandă, ţi se aduce burgerul, care arată cam aşa:

Spre ruşinea mea, al meu a fost cel mai ieftin, 29 de lei, preţ care includea şi cartofii (5 lei). Chifla a fost cu caşcaval deasupra, i-am pus sos aioli şi spicy bbq (sriracha), salată, roşii, vită (evident), brânză gouda, bacon şi ceapă caramelizată. Dacă nu eşti o persoană inspirată de fel sau dacă nu vrei să pierzi timpul, poţi alege unul dintre burgerii “presetaţi” din meniu, care pornesc de la 29 de lei.

Deşi nu ne-au întrebat cum vrem să fie făcută carnea, a fost medium, exact aşa cum ne place. Şi prietenii noştri care au încercat burgerul cu miel s-au declarat mulţumiţi. Mă gândeam că practic aici este locul în care automat burgerul va fi cel mai bun, pentru că tu l-ai făcut 🙂

Nu sunt foarte multe mese, aşa că dacă vreţi să vă asiguraţi că prindeţi loc, cel mai bine faceţi o rezervare telefonică înainte. Au trei mese jos şi încă 2-3 mai mici la etaj. Cred că dacă sunteţi mai mulţi, puteţi rezerva tot etajul de sus, unde au şi un bar arătos:

Mi-ar fi plăcut să fac mai multe poze prin casa lor, care este amenajată foarte frumos, însă din păcate noi aveam de dus o bătălie cu câteva sticle de vin rose. Apropo, o sticlă de Corcova costă 60 de lei la ei, şi e foarte bun.

Cei care ne-au servit au fost foarte ok, şi ne-au aşteptat resemnaţi până la finalul programului. Ne-au ajutat să calculăm chiar şi cât a costat fiecare burger în parte, pentru că nota de plată arăta aşa:

Nu au site, pentru mai multe detalii îi găsiţi pe Facebook, iar meniul lor este aici.

Ah, şi fetelor, încă un detaliu, nu atât de important. Vă puteţi alege şi incredientele din salată, pe acelaşi principiu ca la burgeri. Pe spatele fişei cu configuraţia pentru burgeri este cea pentru salată. Dar hei, cine stă să întoarcă pagina? 🙂

Dacă ţi-a plăcut articolul şi vrei să afli mai multe, apasă aici.

  ceasuri election

Un comentariu la: “La Re:Modelier – locul unde îţi faci singur burgerul

  1. Andrei

    Cred ca mi-ar lua doua ceasuri si multe note de comanda mototolite sa fac o “configuratie”.

    Reply

Ce părere ai?