Lângă București s-a deschis cea mai mare plajă urbană din Europa

By | June 10, 2017

Astăzi se lansează la Therme cea mai mare plajă urbană din Europa – Sands Of Therme. Plaja se întinde pe 30.000 de metri pătrați și include 1.500 de șezlonguri pe nisip, peste 600 de palmieri, 40 de măslini, terenuri de fotbal și volei și un Concept Beach Club.

Acest Concept Beach Club are mai multe zone dedicate precum Cocktail Bar, Gelaterie Carte d’Or, Coffee Shop, Beer Bar, Wine Bar și un Beach Barbeque..

Lângă plajă se află și o zonă exterioară de relaxare, The Palm, cu piscină de 720 de metri pătrați și 1.26 metri adâncime, similară cu cea interioară The Palm. Zona este înconjurată de vegetație exotică, cu palmieri ce ajung până la 7 metri. Tot aici sunt și 171 de locuri la bar, la mese, pe banchete și șezlonguri în apă.

Zona Galaxy va fi cea dedicată familiei, cu 1.000 de șezlonguri pe nisip, întinse pe 7.500 de metri pătrați.

Pe lângă plajă, Sands Of Therme va avea și o grădină mediteraneană cu 600 de palmieri și 40 de măslini aduși de prin toate colțurile lumii.

Chiar mă gândeam recent la avantajele unui aqua park. Nu înțeleg de ce ai vrea să te duci până la mare, să cheltui bani pe benzină, să te obosești pe drum, să te înghesui cu alții pe plajă, să te ferești de porumb fiert, găleți de nămol, coji de semințe și kendame, să dai bani și pe cazare, și să riști să ai parte de vreme urâtă. Când ar fi mai ușor și mai ieftin să te uiți dacă este soare afară, să te urci în mașină, să faci 30 minute până la un astfel de loc și să-ți trăiești viața.

Sursă: Digi24, că Therme nu vrea să-mi trimită comunicate 🙁

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “Lângă București s-a deschis cea mai mare plajă urbană din Europa

    1. Revo Post author

      Probabil era și din cauza week-end-ului prelungit, contează și ora. La 10.30 mă uitam pe site și era grad de ocupare 1 din 6. Dar da, aveau nevoie, că începuseră oamenii să se plângă și de aglomerația de la Therme.

Spune-ți și tu părerea: