LSE LanParty V11 – unul dintre avantajele de a fi student la Electronică

By | April 2, 2014

LSE Lan Party a ajuns un evenimet atât de mare, încât anul acesta îl vor muta în Rectorat. Umblă vorba că a fost un număr mare de participanți la ediția trecută, peste 700. Așa că se explică noua locație, cantina din Leu devenea neîncăpătoare. Şi numărul mare de sponsori certifică succesul evenimentului.

Dacă aveți chef să pierdeți o zi într-un mod plăcut, în loc să învățați la un parțial, sâmbăta, 12 aprilie, treceți prin rectorat. Se va juca Dota 2 (5v5), FIFA 14, HeatStone și League Of Legends (5v5). Din păcate niciun FPS. Hai măi copii, de ce nu se mai joacă FPS-uri în ultima vreme? Uneori găsiți CS: GO și cu 3€ pe Steam. Mai ieftin decât cartea de Bazele Electrotehnicii 🙂

În competiție se poate înscrie “orice ființă care poate ține un mouse în mână”, nu trebuie să fie neapărat electronist. Termenul este până pe 7 aprilie. La fața locului vor fi și concursuri pentru spectatori: GameQUIZTador sau o cursă la NFS pe un PS4. Premiile constau în game kit-uri de la SteelSeries și Razer, destul de consistente. Mai multe detalii pe site.

Sponsorii principali ai evenimentului sunt PC Garage și Lab501.

Puteți citi aici un articol scris de mine de la o ediție anterioară. Cu tot cu poze și un pic câteva videoclipuri. Am înțeles că ultima dată nu a fost permis fumatul în sală. Nu pot decât să îi felicit pe organizatori pentru această decizie.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Spune-ți și tu părerea: