M-am distrat un pic cu S Voice

By | May 6, 2015

Vorbeam cu cineva la alt telefon și după ce am terminat, am găsit S Voice activat pe S6 Edge. Așa că am zis să pun niște întrebări incomode. Am aflat că mă iubește, ce părere are despre iPhone și la sfârșit i-am mai pus genul de întrebări pe care le-ar pune o fată unui telefon.

Partea amuzantă este că în timp ce editam clipul, iar s-a activat S Voice-ul și se certa cu laptopul. Asta pentru că setat să se activeze când spun: “eS Şase”.

Ce s-o mai întreb?

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

3 comentarii la “M-am distrat un pic cu S Voice

  1. Ioneld

    Cand va sti si limba romana ne mai gandim pana atunci papa samsung. Este chiar bataie de joc sa dau atatia bani si sa nu pot folosi la maxim toate functiile telefonului iar cand te gandesti ce piata au in romania…… Nu nu mai cumpar nimic de la ei pana nu suntem luati in serios.

    Reply
    1. IonelD

      Adevarat ca nici ceilalti nu au dar atat timp cat piata merge nici ca vor face ceva si pentru noi, solutia este sa le lasam pe toate pe raft si veti vedea ce repede apare si limba romana la toti nu doar la samsung. Pana una alta folosesc un Microsoft 535, un telefon modest si foarte ieftin care nici el nu are aceste functii in romana dar de la 300 ron cat am dat pe el pana la 3000 este cale lunga 🙂

Spune-ți și tu părerea: