Mai multe puncte de livrare evoMAG, în colaborare cu Coleto

By | February 16, 2017

evoMAG face parte din categoria magazinelor de încredere de unde comand, și pe care îi recomand. În perioada sărbătorilor am fost plăcut surprinși, când ne-au livrat foarte rapid, cu mașina proprie, o comandă pe care am lansat-o cu 2-3 zile înainte de Crăciun. Așa că salut decizia de a deschide mai multe puncte de livrare. Găsiți aici o listă completă cu ele.

Mai mult decât atât, mă bucur că au deschis și un punct de livrare pe Şoseaua Pipera, foarte aproape de mine. Pe lângă acesta, mai sunt alte trei noi în București (Bulevartul Timișoara, Tineretului și Ghencea), și încă două în țară, în Giurgiu și Craiova. Cei de la evoMAG spun însă că până la finalul lui 2017 se urmărește crearea unei rețele la nivel național, cu 50 de puncte de livre.

Costul de livrare la punctele Coleto este 10 lei pentru produsele sub 100 lei și gratuit pentru produse peste 100 de lei în București, sau 300 lei în țară. Se poate plăti cu cardul și se pot deschide coletele. Programul punctelor nu-i strălucit, 9-18, însă este deschis și sâmbăta, între 9 și 13. Cred că-s gândite mai mult să tragi rapid o fugă în pauza de prânz.

Mă bucur că magazinele online oferă această posibilitate. Curierii sunt din ce în ce mai aglomerați, și din păcate, infrastructura subdezvoltată a țării în care trăim a ajuns să pună bețe în roate și curierilor și comerțului online.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

Un comentariu la “Mai multe puncte de livrare evoMAG, în colaborare cu Coleto

Spune-ți și tu părerea: