Mașina mea are o dotare excepțională

By | April 28, 2015

Poate că n-are ea aer condiționat, dar are altceva foarte folositor, mai ales atunci când vine căldura și șoferii încep să meargă cu geamul deschis. Pur și simplu nu înțeleg cum nu le-a dat prin cap să monteze așa ceva și pe alte mașini.

La început am crezut că dotarea asta nu o au mașinile de taxi, că deh, sunt alese tocmai ca să fie ieftine. Apoi am observat că nici unele SUV-uri nu au. Dar nici măcar mărcile premium precum Audi sau BMW. Chestia asta a devenit o obsesie și apoi am văzut tot felul de mașini fără. De la Renault sau Opel până la Ford sau Skoda.

Dar a mea are și mă consider norocos. Da frate, mașina mea are scrumieră. Şi chiar dacă sunt nefumător, arunc măcar ambalajul de la guma de mestecat în ea. Nu înțeleg cum de altele nu au. Că altfel nu-mi explic de ce atât de mulți șoferi aruncă mucul de la țigară pe geam. Că doar nu sunt țărani.

Mi-ați fi de mare folos dacă m-ați ajuta să elucidez acest mister. Când îi vedeți că fac asta, întrebați-i dacă mașina lor n-a avut scrumieră din fabrică sau dacă era opțională și n-au avut bani să-și pună. Eu îi tot întreb, dar toți mă privesc așa cu o față acră …

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

9 comentarii la “Mașina mea are o dotare excepțională

    1. revo Post author

      Şi eu tot sh am cumparat-o, oare asta să fie soluția? 🙂

  1. Mogdan

    De cativa ani, cam la toate masinile bricheta si scrumiera au devenit optionale… E asa numitul pachet fumatori care este vreo 20-30 euro. Cred ca din cauza asta. La Dacia stiu ca se da un fel de cupa de plastic pe post de scrumiera si sta in cup holderul dintre schimbator si consola.

    Reply
    1. revo Post author

      Ştiu, prostia aia de pahar de la Dacia Logan costa 50€. Dar tot nu e o scuză 🙂

  2. cameliajuganaru

    Fumatorii nu scrumeaza in scrumiera din dotarea masinii pentru ca prinde miros de tigari si ulterior, daca nu o speli dupa fiecare utillizare, toata masina miroase a tigari. Un paradox nu? Fumatorilor nu le place sa le miroasa masina a tigari desi fumeaza in masina….

    Reply
    1. revo Post author

      Până la urmă scrumatul mai e cum mai e, că cenușa aia se pierde repede pe drum. Să spunem că asta înțeleg, deși este un gest care arată urât. Pe mine mă enervează faptul că aruncă chiștocul pe geam.

  3. Vlad

    Pe mine nu ma deranjeaza cand se arunca chistoacele din masina.
    Pe mine ma deranjeaza cand se arunca resturile – gen ambalaje, pungi, hartii, tot ce nu mai trebuie. Mi se pare mai de porc cand vezi taranul cum arunca ditamai punga de la mcd pe geam, de exemplu.

    Chistoacele alea chiar nu reprezinta nimic. Poate doar uneori pericol de incendiu…

    Reply

Spune-ți și tu părerea: