Mi-am cumpărat mașină de pâine

By | August 28, 2014

Căutam de mult una iar ieri Altex a avut 40% reducere la Produsele Philips, așa că m-am încumetat. Mașina de făcut pâine este aceasta. Philips Daily Collection HD 9015. Încă mai este la ofertă și astăzi, redusă de la 470 lei la 282 lei. M-am gândit că este Philips și este puțin mai scumpă decât cel mai ieftin model de la eMAG. Sper să nu conteze că are putere relativ mică, 550 W.

Cred că este produsă special pentru Europa de Est, pentru că n-am găsit prea multe informații despre ea. Decât un film pe youtube de la Philips Ru. Iar acesta este în rusă, bineînțeles. Este al doilea model din video:

[youtube=http://youtu.be/e11IX9P2rC0]

Sper să pot face și cozonac cu ea. Şi sper s-o folosesc, să n-o uit prin vreun colț al bucătăriei.

P.S: Vedeți că Altex are astăzi 30% reducere la produsele Whirlpool. Probabil vor continua în zilele următoare cu alte branduri. Ar fi un moment bun să vă cumpărați un aspirator cu putere mai mare dacă simțiți că aveți nevoie. Pentru că de la 1 septembrie UE interzice comercializarea aspiratoarelor peste 1600 W.

Urmărește Revoblog.ro și pe Google News

Share pe Facebook

4 comentarii la “Mi-am cumpărat mașină de pâine

  1. Kilo

    Bani aruncați pe fereastră! Mai bine mi-i dădeai mie! Un cuptor electric se descurcă mult mai bine și face mai multe! Consumul de curent e același, iar timpul… Mult mai redus la un cuptor electric!

    Reply
    1. revo Post author

      Cuptorul electric nu frământă singur aluatul. Şi îți mai trebuie și spațiu pentru cuptor.

  2. Kilo

    Lene? Mare lucru să frămânți un aluat! Așa stai și 24 ore pentru o pâine! Eu la cuptorul electric, în 5 ore am 3 pâini! Cu tot cu frământat. Iar la curent… Consumul lunar crește cu maxim 10 lei!

    Reply
    1. revo Post author

      24 de ore dacă te duci la moară și cerni și făina. Majoritatea programelor de la mașină durează ~ 3 ore.

      Şi da, lene.

Spune-ți și tu părerea: